ŞEHİT AİLELERİ TERÖRÜ LANETLEDİ

ŞEHİT AİLELERİ TERÖRÜ LANETLEDİ

YAVUZ ?EGEMENLİĞİMİZİN İÇİN HER İMKAN KULLANILMALIDIR?

Hafta içinde Şehit Aileleri Derneği´nin öncülüğünde gerçekleştirilen ?Terörü Lanet, Birliğe Davet? mitingi gerçekleştirildi? Cumhuriyet Meydanı´ndan bir araya gelerek Karat Şehitliği´ne yürüyen protestocu grup taşıdıkları pankart ve attıkları sloganlarla eli kanlı terör örgütü militanlarını ve terör olaylarına çanak tutan siyasi uzantılarını lanetleyip şehitlerimiz için dua ettiler?.
Milli Birlik Platformu isimi altında bir araya gelen ve Şehitler Deneği´nin ev sahipliğinde hafta içinde bir basın açıklaması yaparak ilimiz sakinlerini terörü lanetlemek için mitinge davet eden bazı STK temsilcilerinin; kendilerine yakın buldukları siyasi parti temsilcilerinin mitingde konuşma yapması için ısrar etmesi ve taleplerinin başta Şehit Aileleri Derneği olmak üzere diğer STK temsilcilerince reddedilmesi üzerine miting alanına gelmemesi ile beklenen katılım sağlanamadı?
Cumhuriyet Meydanı´ndan start alan ve Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği´nin öncülük ettiği mitinde Baro Başkanı Fevzi Konaç, Kayim- Der Başkanı Ali Aydın, Türk Kadınlar Birliği Başkanı Ayşe Uzunlu, Kamusen Şube Başkanı Muammer Öner , Çok sayıda Şehit Ailesi ve Gaziler ile vatandaşlar iştirak etti?
Cumhuriyet Meydanında bir araya gelen protestocular son aylarda tırmanışa geçen terör olaylarını lanetledi. Mitingde konuşan Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şubesi Başkanı Ali Yavuz, hükümetin Türk milletinin egemenliğini sağlamak için meşru her imkanı kullanması gerektiğini vurgulayarak, ?Güneydoğu Anadolu´da güvenlik zafiyetinden yararlanan eli kanlı PKK´lı teröristlerin kahraman ordumuz ve emniyet güçleri mensuplarına yapmış olduğu hain saldırıları ve buna bağlı olarak ülkemizde oluşturulan kaosun taşeronlarını nefretle kınıyoruz.? ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından mitinge katılan vatandaşlar, Düvenönü´nden Kartal Şehitliği´ne kadar yürüdü. Sloganlarla terörü lanetleyen vatandaşlara, araçlarıyla geçen vatandaşlar da korna çalarak eşlik etti.
Kartal Şehitliği´ne ulaşan protestocular Saygı Duruşunda bulunup ve İstiklal Marşı okudular?
Daha sonra şehitler için Kur´an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirildi ve şehitlerin kabri ziyaret edilip Fatiha okunarak miting noktalandı?
Haber : C.USTEN



“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı

1 Mayıs kutlamalarında yoğun güvenlik önlemleri alındı

Hobi bahçelerinin yeni sakinleri belli oldu

Melikgazi’de kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor

Yağmur suyu taşkını asfaltı çökertti

Domates fidesi dağıtım etkinliğine davet

Öğrenciler yaptıkları uçurtmaları gökyüzü ile buluşturdu

“Kentsel dönüşümle sosyal dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz”

CHP heyetinden Başkan Büyükkılıç’a hayırlı olsun ziyareti

Büyükşehir’in hobi bahçeleri kura çekimi başladı

Başkan Büyükkılıç'tan Yeşilhisar ve Yahyalı odaklı "Turizm" istişaresi

Başkan Palancıoğlu Brüksel’de Türkiye’nin sesi oldu

Kayseri Büyükşehir'den 18 milyon TL'lik eğitim desteği