ŞEHİT PİYADE ER ÖZGÜR ÇELİK

ŞEHİT PİYADE ER ÖZGÜR ÇELİK

DUALARLA HAKK’A UĞURLANDI

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde el bombasının patlaması sonucu şehit olan Piyade Er Özgür Çelik göz yaşları ve dualarla baba ocağında Hakk’a uğurlandı. Göz yaşları içinde kardeşini ebediyete uğurlayan abla Zehra Çelik "Kimse kardeşime öldü demesin, şehitler ölmez vatan bölünmez" diye haykırırken, Baba Mahmut Çelik’de üç evladımdan biri vatan için feda olsun sözleri ile Türk insanının Vatan, Millet, Bayrak sevgisinde tercüman oldular.

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde el bombasının patlaması sonucu şehit olan Piyade Er Özgür Çelik göz yaşları ve dualarla baba ocağında Hakk’a uğurlandı. Kötü hava şartları nedeni ile bir günlük gecikmenin ardından Develi ilçesine getirilen Şehit Er’in cenaze namazı Cuma namazını müteakipDeveli Çarşı Camii’nde kılındı. İl Müftüsü Prof. Dr. Şahin Güven’in kıldırdığı cenaze namazına Vali Şehmus Günaydın, Milletvekilleri Taner Yıldız, Baki Ersoy, İsmail Özdemir, Dursun Ataş, Çetin Arık, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Garnizon Komutan Tuğ General Ercan Teke, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Yılmaz Uçan, Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy, İlçe Belediye Başkanları, Siyasi Partilerin İl Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar ile Şehit Er’in yakınları katıldı.

Şehit Piyade Er Özgür Çelik ‘in cenazesi kılınan namazın ardından Çomaklı mahallesi’ne nakledilirken cenaze ye eşlik eden binlerce vatandaş, Şehit Çelik'i tekbirlerle uğurladı. Şehidin yakınları, Çelik'in Türk Bayrağı'na sarılı tabutuna sarılarak gözyaşı döktü.

Şehidin kız kardeşleri Şerife ve Zehra Çelik ilçe meydanına ellerinde şehit Özgür Çelik'in fotoğrafları ile geldi. Şehidin parkasını giyen ablası Zehra Çelik, "Kimse benim kardeşime öldü demesin. Şehitler ölmez vatan bölünmez" diye haykırırken, Şehidin babası Mahmut Çelik’ de oğlunun Türk bayrağına sarılı tabutuna sarılarak göz yaşı döküp “Üç evladımdan biri Vatan’a feda olsun” dedi.

Şehit Piyade ER Özgür Çelik baba ocağının bulunduğu Çomaklı Mahallesi’ndeki aile kabristanında toprağa verildi.

HABER: CEYHUN ÜSTEN



Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi

Kayseri OSB'de 3. nizamiyenin temeli atıldı

‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı

2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı