ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER İLE İFTAR YEMEĞİ

ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER İLE  İFTAR YEMEĞİ

Kayseri Valilği her yıl olduğu gibi bu yılda şehit yakınları ve gazilere iftar yemeği düzenledi. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız da bu özel iftarda şehit yakınları ve gazileri yanlız bırakmadı. Ezan öncesi masaları tak tek dolaşan bakan Yıld

Kıranardı`nda düzenlenen iftar yemeğine  Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız`ın yanı sıra Vali Orhan Düzgün, Garnizon Komutanı Tüm General Ali Demiral, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı Ali Yavuz, Muharip Gaziler Derneği Başkanı Osman Balcı daire müdürleri, şehit yakınları, gaziler ve davetliler katıldı.

Ezan öncesi masaları tek tek dolaşan Bakan Yıldız, şehit yakını ve gazilerle sohbet etti. Özellikle küçük çocuklar ve yaşlılarla syakından ilgilenen Bakan Yıldız onlarında gönüllerini aldı.

Yemek öncesi konuşan Vali Orhan Düzgün, "eğer insanlar bugün rahatça orucunu açabiliyorsa bu durumu şehitlerimize borçluyuz" dedi.
Şehit ve gazilerin özlük haklarına yönelik çeşitli düzenlemeler yaptığını anımsatan Yıldız, çözüm sürecine de değindi. Yıldız, şöyle devam etti: "Özellikle çözüm süreci içerisinde terör belasından kurtulmayla alakalı önemli bir nokta yakalandı. Tek vatan, tek bayrak, tek devlet ve tek milletle alakalı bütün yaptığımız çalışmalar inşallah sonucuna ulaşmış olacak. Türkiye`deki bütün siyasi, ekonomik ve sosyal başarıları asıl tamamlayacak olan bu çözüm sürecidir. Bölgemizi görüyorsunuz, ekmeğine gözyaşını katık ederek oruç açan kardeşlerimiz var. Suriye`de, Irak`ta ve Mısır`da siyasi istikrarını şu veya bu sebeple kaybetmiş olanlar var. O yüzden bizler hiçbir zaman için zulmü alkışlayamayız,zalimle beraber olamayız. Doğru yaptığımız kadar güçleneceğiz,  güçlendiğimiz kadar da doğru yapmaya devam edeceğiz."



SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"