ŞEHİT UZMAN ÇAVUŞ SELİM ŞENER´E SON GÖREV

ŞEHİT UZMAN ÇAVUŞ SELİM ŞENER´E SON GÖREV

?AĞLAMAYACAĞIM ! O HAİNLERİ SEVİNDİRMEYECEĞİM?

Hakkari Çukurca Güven Dağı bölgesinde icra edilen operasyon sırasında eli kanlı bölücü örgüt mensuplarınca gerçekleştirile havan saldırısı sırasında yaralanan ve kaldırıldığı Hakkari Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olan 25 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Selim Şener´in cenazesi Kalemkırdı Camiinde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kayseri Garnizonu Hava Şehitliği´nde ebediyete uğurlandı? Şehit Uzman Çavuşun anne ve babasının evlat acısı ile akıttıkları göz yaşları yürekleri dağlarken, Anne Fatma Şener´in ?"Ağlamayacağım. O hainleri sevindirmeyeceğim. Benim bir oğlum şehit oldu, binlerce evladım oldu. Oğlum vatana feda olsun" sözleri ise hafızalara kazındı?
Şehit Piyade Uzman Çavuş Selim Şener´in Türk bayrağına sarılı cenazesi sabah saatlerinde askeri hastane morgundan alınarak cenaze aracıyla helallik almak için Mim- Sin Şirintepe Mahallesi Sedef Bulut Caddesi´nde ki baba ocağına getirildi? Anne Fatma Şener, oğlunun Türk bayrağına sarılı tabutunun helallik için eve getirildiğinde, "Ağlamayacağım. O hainleri sevindirmeyeceğim. Benim bir oğlum şehit oldu, binlerce evladım oldu. Oğlum vatana feda olsun" diye feryat etti?
Baba Ocağı´ndan sonra ise cenaze namazının kılınacağı Kalemkırdı Camisi´ne getirilen Şehit Uzman Çavuş Selim Şener´in tabutunun yanına gelen baba Hasan Şener ile kardeşleri metanetlerini korumaya çalıştı. Bu sırada bir şehit yakını kadının "Bu yangın ne zaman sönecek" diye haykırması hafızalara kazınırken, yaşlı bir kişi de şehidin tabutuna dokunup, ağlayarak "Başımız sağolsun, evladım" diye seslendi.
Vali Süleyman Kamçı namaz öncesi şehidin babası Hasan ve annesi Fatma Şener ile kardeşlerine başsağlığı dileğinde bulunup, gönüllerini aldı?
Görev yeri Kayseri 1´inci Komando Tugayı olan ancak geçici görevle Hakkari Çukurca´da bulunan, Yozgat´ın Yerköy ilçesine bağlı Karaosmanoğlu mahallesi nüfusuna kayıtlı şehit Uzman Çavuş Selim Şener´in yakınları, tabutu başında gözyaşı döktü.
Şehidin Türk bayrağına sarılı cenazesi, Büyükşehir Belediyesi tarafından yeni yaptırılan Kalemkırdı Camisi avlusuna konuldu. Belediye tarafından ayrıca, avluya yeni yaptırılan direğe de Türk bayrağı çekildi. Şehidin cenaze namazını Kayseri Müftüsü Doç. Dr. Şahin Güven kıldırırken, namaza Vali Süleyman Kamçı, Ak Parti Kayseri milletvekili İsmail Tamer, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ercan Teke, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Emniyet Müdürü İbrahim Kulular, şehidin ailesi, yakınları ve vatandaşlar iştirak etti?
Namazın ardından, tekbirler arasında top arabasına konulan şehidin cenazesi, Kartal Hava Şehitliği´ne götürülerek ebediyete uğurlandı?
Haber: Ceyhun Üsten&Süleyman Erdoğan



Projeler, Melikgazi Belediyesi'nde jüri karşısına çıktı

Kızılay'dan öğrencilere destek devam ediyor

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Kayseri Liseliler buluştu

İşaret diliyle ‘afeti’ öğrendiler

Yıldırım Beyazıt mahallesinde kat karşılığı ihale yapılacak

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi