ŞEHİT POLİS AHMET CİHAN KİLCİ

ŞEHİT POLİS AHMET CİHAN KİLCİ

PERŞEMBE GÜNÜ TOPRAĞA VERİLECEK ?

Tunceli´nin Pülümür İlçesi´nden havalandıktan bir süre sonra olumsuz hava şartları nedeniyle düşen polis helikopterinde şehit olan 12 kişi arasında bulunan Kayseri ? Hacılar doğumlu Polis Memuru Ahmet Cihan Kilci´nin cenazesi yarın ilimize getirilerek Polis Şehitliği´nde Hakk´a uğurlanacak?
Tunceli´nin Pülümür ilçesinden havalandıktan kısa bir süre sonra Ovacık ilçesi yakınlarında düşen helikopterde bulunan 12 kişi arasındaki 7 polisten biri olan 27 yaşındaki Özel Harekat Polisi Ahmet Cihan Kilci´nin acı haberi önceki akşam Hürriyet Mahallesi´ndeki baba ocağına ulaşmasının ardından yükselen ağıtlar yürekleri yakmaya devam ederken, acılı baba Ejder Kilci ve anne Dilber Kilci ve yakınları dört gözle oğullarının naşının evlerine ulaşmasını bekliyorlar?
Henüz bekar ve beş yıllık polis olduğu öğrenilen ve 27 yaşındaki Özel Harekat Polisi Ahmet Cihan Kilci´nin cenazesi otopsi için Elazığ Adli Tıp Kurumu´nda bulunan cenazesinin gece ilimize getirileceği ve yarın Hacılar İlçesi Cemi Kebir´de kılınacak öğle namazının ardından kent merkezindeki Asri Mezarlık´ta bulunan Polis Şehitliği´nde toprağa verileceği öğrenildi?
Milliyetçi Hareket Partisi´nden 25. Dönem milletvekilliği yapan Kayseri Ticaret Odası eski Başkanlarından Hasan Ali Kilci´nin de yeğeni olan şehit polisin helikoptere binmeden önce sosyal medya üzerinden ailesi ile görüştüğü ve görev yaptığı Nazimiye ilçesini annesine tanıttığı da gelen haberler arasında yer aldı?
HABER : C.ÜSTEN



Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi

Kayseri OSB'de 3. nizamiyenin temeli atıldı

‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı

2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı