ŞEHİT İŞÇİ MEVLÜT ÖKSÜZOĞLU

ŞEHİT İŞÇİ MEVLÜT ÖKSÜZOĞLU

BABA OCAĞI´NDA TOPRAĞA VERİLDİ?

 

Ankara´daki kanlı terör saldırısında şehit düşen ve Milli Savunma Bakanlığı´nda şöför olarak görev yaptığı öğrenilen 49 yaşındaki Mevlüt Öksüzoğlu baba ocağının bulunduğu Akçatepe mahallesinde toprağa verildi?
Ankara´daki işlemlerin tamamlanması ardından önceki akşam Kayseri´ye getirilen Öksüzoğlu´nun cenazesi Asker Hastanesi morguna konuldu. Sabah saatlerinde morgdan alınan Mevlüt Özküsoğlu´nun Türk bayrağına sarılı tabutu, cenaze namazının kılınacağı Hunat Camii avlusuna getirildi.
Öksüzoğlu´nun eşi Türkan, kızları Ayşegül, Büşra ve Gönül ile yakınları da cami avlusuna gelerek, Türk bayrağına sarılı tabut başında gözyaşı döktü. Büyük kızı Ayşegül, ´Baba bizi bırakıp nereye gidiyorsun?´, ´Baba biz evimize artık nasıl gireceğiz?´, ´Baba bizi bırakma´, ´Babacığım, bak herkes burada, sen cennete gittin?, ´Emekli olmak istememiştin, bak seni emekli ettiler? diye feryat etti. Öksüzoğlu´nun eşi ve çocukları, tabuta sarılarak öptü. Öksüzoğlu´nun ablası Gülhanım Erhan da tabuta sarılarak, "Kardeşim ne güzel insandın. Seni hep iyi olarak anlatıyorlar, sen iyi bir insandın. Benim kardeşim beni duyuyor, onunla konuşuyorum" diyerek gözyaşı döktü.
Öğle namazı ardından Öksüzoğlu için cenaze namazı kılındı. Namaza, Vali Orhan Düzgün, AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, Garnizon Komutanı Hava Pilot Tümgeneral İsmail Yalçın, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Merkez İlçe KaymakamlarI, İlçe lçe belediye başkanları, Öksüzoğlu´nun yakınları ve çok sayıda ilimiz sakini iştirak etti?
Namazın ardından askerler tarafından omuzlara alınan Öksüzoğlu´nun naaşı , cenaze aracına konularak, cenaze marşı eşliğinde bir süre yüründü. Daha sonra cenaze aracına alınan Öksüzoğlu´nun cenazesi, merkez Kocasinan İlçesi Akçatepe Mahallesi´ne götürüldü ve buradaki mezarlıkta gözyaşları arasında toprağa verildi.
HABER: C.ÜSTEN



Şeffaf Oda'da 120. buluşma

Esnaf odalarından Özdoğan'a hayırlı olsun ziyareti

"Tarımda iyi bir noktaya geldik"

Çölyaklılara 7 yılda 6 bin 134 çölyak paketi dağıttı

“Milli takıma en fazla sporcu gönderen kulübüz”

Kayseri Model Fabrika genç mühendislere eğitim verecek

Başkan Büyükkılıç; kuraya hak kazananların tamamına arılı kovan verdi

KAYMEK'in "tatil şenliği" rüzgarı Pınarbaşı'nda devam etti

Talas Meclisinde 18 madde görüşüldü

Başkan Çolakbayrakdar, şükür sofrasında vatandaşlarla buluştu

Başkan Yalçın'a Örencik'te büyük ilgi

Hobim Arıcılık Projesi'nde kuralar yarın çekiliyor

Yeşilay Bisiklet Tur'u yoğun katılımla gerçekleşti

Projeler, Melikgazi Belediyesi'nde jüri karşısına çıktı

Kızılay'dan öğrencilere destek devam ediyor

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi