ŞEHİT BABALARINI EL ELE UĞURLADILAR

ŞEHİT BABALARINI EL ELE UĞURLADILAR

Şırnak´ın Uludere ilçesi Şenoba beldesinde yaşanan helikopter kazasında şehit olan 13 askerden biri olan Pınarbaşı nüfusuna kayıtlı 47 yaşındaki Piyade Kıdemli Başçavuş Mehmet Erdoğan´ı oğulları gururla Hakk´a uğurladı

Şırnak´ın Uludere ilçesi Şenoba beldesinde önceki akşam kalkıştan bir süre sonra yüksek gerilim hattına takılarak düşen helikopterde şehit olan 13 askerden biri olan Astsubay Kıdemli Başçavuş Mehmet Erdoğan son yolculuğuna uğurlandı?

/resimler/2017-6/1/1818056116526.jpg
Şırnak´ta düzenlenen törenin ardından hava yolu ile memleketi Kayseri´ye getirilen Kıdemli Başçavuş Mehmet Erdoğan´ın naaşı, cenaze nazmının kılınacağı Kalem Kırdı Camii avlusuna getirildi? Şehit Erdoğan´ın naaşının cenaze namazı için camiye getirilmesinin ardından yakınları tabuta sarılarak gözyaşı döktü. Babalarının tabutu başında el ele durup, gururla babalarını uğurlayan Şehit Başçavuşun oğulları Burak ve Emre´nin vakur duruşu takdir toplarken, anneleri hayat arkadaşının acısı ile göz yaşı döktü?
İl Müftüsü Doç.Dr. Şahin Güven´in kıldırdığı cenaze namazının ardından şehidin naaşı top aracı ile defnedileceği Kartal Şehitliği´ne götürüldü.

/resimler/2017-6/1/1818262054449.jpg
Şehit Erdoğan´ın cenazesi dualar ve göz yaşları ile toprağa verilirken, Şehidin babası Şahin Erdoğan ayakta durmakta güçlük çektiği gözlendi.

/resimler/2017-6/1/1819374087073.jpg

 

Şehit Başçavuş´un cenaze törenine Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Vali Süleyman Kamçı, AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, AK Parti Milletvekilleri Taner Yıldız, İsmail Tamer, Bağımsız Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ercan Teke, Emniyet Müdürü İbrahim Kulular, TBMM eski Başkanvekillerinden Sadık Yakut, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, MHP İl Başkanı Baki Ersoy, ilçe belediye başkanları, STK temsilcileri, askeri erkan, emniyet görevlileri, şehidin Babası Şahin Erdoğan, eşi Rüya Erdoğan, çocukları Burak ve Emre Erdoğan, yakınları ve vatandaşlar katılarak dualarla Hakk´a uğurladılar?


Haber: Süleyman Erdoğan



Talas'ta 23 Nisan coşkusu alanlardan taştı

Batman’daki miniklere zeybek kültürünü aşıladılar

Başkan Büyükkılıç'a "TÜBİTAK" ziyareti

Kocasinan’da 3 gün sürecek olan Çocuk Şenlikleri başladı

“Meslektaşlarımızın masa başında ölmesini istemiyoruz”

Yasa dışı ava suçüstü: 2 şahıs yakalandı

10 milyon porsiyon çorba ikramı

"kantinler daha fazla denetlensin" çağrısı

Geleceğin tenisçilerine madalyaları verdi

Yeni proje: ‘Sokak Hayvanları Köyü’

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı

Kocasinan, drone ile tüm açık alanları ilaçlıyor

Başkan Büyükkılıç’a şehrin tebrik ziyaretleri sürüyor

Genç dostu başkan, öğrencilere TBMM gezisi sözü verdi

Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor