ŞEHİT AİLELERİ İFTARDA BULUŞTU

ŞEHİT AİLELERİ İFTARDA BULUŞTU

DÜZGÜN ?KİMSE BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ BOZAMAZ?

Türkiye Harp Malulü, Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şubesince tertiplenen iftar yemeği evlatlarını vatana savunması uğruna şehit veren aileleri aynı sofra etrafında buluşturdu. İftar yemeğine iştirak ederek şehit aileleri ile yakından ilgilenip sohbet eden Vali Orhan Düzgün ?Hiç Kimse Birlik ve Beraberliğimizi Bozamaz? değerlendirmesinde bulunarak birlik beraberlik mesajları verdi?
Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanlığınca organize edilen iftar yemeğinde ilimizde ikamet eden ve evlatlarını vatan savunması uğruna şehit veren şehit aileleri ve gazileri ile birlikte Vali Orhan Düzgün, eşi Gül Düzgün, İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Türkiye Harp Malulü Şehit Gaziler Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şubesi Başkanı Ali Yavuz iştirak etti.
Semazen gösterisi ile başlayan etkinlik Kur-an´ı Kerim tilaveti ile devam etti.
Yemekte konuşma yapan Dernek Başkanı Ali Yavuz, İstanbul Vezneciler´de meydana gelen terör saldırısında şehit olanların yakınlarına başsağlığı temennisinde bulundu ve yaralılara da acil şifalar diledi. Konuşmasında ´Birlik´ vurgusu yapan Başkan Ali Yavuz, "Ne sizin ne de bizim dayanacak halimiz var. Böyle güzel ve hayırlı günlerde bir araya gelmeliyiz, acılarımızı paylaşmalıyız. Birlik ve beraberliğimizi devam ettirmeliyiz." İfadesini kullandı?
Vali Orhan Düzgün ise konuşmasında "Güneydoğu´da kararlılıkla terörün üzerine gidiliyor. Bunun neticesinde birçok kişi teslim oluyor. Hiç kimse birlik ve beraberliğimizi bozamaz? değerlendirmesinde bulunarak ?Birlik´ mesajları verdi?
Vali düzgün sözlerinin devamında şehit ailelerinden helallik isteyerek ?Üç seneyi aşkın süredir bulunduğum Kayseri´de Cuma günü görevimi çok kıymetli bir isme bırakacağım. Çeşitli vesilelerle bir araya geldiğim sizlerde hakkınızı helal etmenizi diliyorum" diye konuştu?.
Vali Düzgün konuşmasının ardından şehit ailelerinin masalarını dolaşıp sohbet etti ve onlarla yakından ilgilendi?.
HABER: C.ÜSTEN



“madde bağımlılığı” eğitim programı

İhtiyaç sahibi ailelere ‘220 ton süt’ desteği

Pazar kültürü Melikgazi’de hayat buluyor

Uğurevler’e modern pazar yeri

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı