ŞEHİT AİLELERİ DERNEĞİ BAŞKANI YAVUZ

ŞEHİT AİLELERİ DERNEĞİ BAŞKANI YAVUZ

?ŞEHİT AİLELERİ İDAM İSTİYOR?

Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı Ali Yavuz Şehit Uzman Çavuş Mehmet Kökkaya´nın baba ocağında haber ekibimize yaptığı değerlendirmede artan terör olaylarına tepki göstererek ?Devletimiz gerekeni yapsın. Bizler Şehit Aileleri olarak idamın geri gelmesini istiyoruz? ifadesini kullandı?
Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında, El Bab ve çevresindeki çatışmalarda şehit olan Şehit Uzman Çavuş Mehmet Kökkaya´nın baba evine taziye ziyaretine giden Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı Ali Yavuz haber ekibimize yaptığı değerlendirmede şehitlerin kimlik bilgilerini kamuoyu ile paylaşıp, Şehit Uzman Çavuş Mehmet Kökkaya´nın Kahraman Maraş Göksün Büyükkızılcık köyü nüfusuna kayıtlı olduğunu ve aynı zamanda kendisinin de köylüsü ve akrabası olduğunu belirterek şehidin üç yaşında bir kız çocuğu olduğunu belirtti. Diğer Şehit Uzman Çavuş Osman Çelik´in Pınarbaşı nüfusuna kayıtlı olduğunu belirterek bekar olduğunu kaydetti...
Şehit Aileleri Dernek Başkanı Yavuz El Bab ve çevresindeki çatışmalarda şehit olan 16 şehitten 9´unun 1. Komando tugayından görevli gittiğini, her gün gelen şehit haberleriyle de ciğerlerinin yandığını vurgulayarak şunları söyledi? ?Suriye´den gelen acı haberle 16 kahramanımızı kaybettik. Bu kahramanlarımızın 9 tanesi 1. Komando tugay komutanlığında görevli askerler. Haber aldığımız saatten itibaren burada ailelerimize destek olmaya çalışıyoruz. Ama acımız çok büyük, ciğerimiz yanıyor? Biz devletimizden şunu istiyoruz. Terör örgütlerinin devletimize her kim kast ediyorsa, ne gerekiyorsa onun yapılmasını istiyoruz. Biz daha çok acı çekmek istemiyoruz? Her gün şehidimiz var bu nereye kadar gidecek. Buna dur denilmesi lazım? Bir an önce terör örgütlerine destek veren hainlere karşı yakalanarak idam edilmesini istiyoruz. İdam yeniden gelmeli??
HABER: S.ERDOĞAN



“madde bağımlılığı” eğitim programı

İhtiyaç sahibi ailelere ‘220 ton süt’ desteği

Pazar kültürü Melikgazi’de hayat buluyor

Uğurevler’e modern pazar yeri

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı