ŞEHİT AİLELERİ DERNEĞİ

ŞEHİT AİLELERİ DERNEĞİ

ŞEHİT ANNE VE EŞLERİNİ ÖĞLE YEMEĞİ´NDE BULUŞTURDU?

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneğince tertiplenen yemekli toplantıda bir araya gelen şehit anne ve eşleri ile gazi aileleri sohbet edip hasret giderirken; etkinliğe Vali Şehmus Günaydın ve eşi Aysel Günaydın´da katıldı? Vali Günaydın aziz şehitlerimizin emanetleri anne ve eşlerine hitaben gerçekleştirdiği konuşmada ?Bu cennet vatanı bize yurt kılan, bağımsızlığımız, devletimiz, milletimiz için canlarını seve seve feda eden bütün şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyoruz? ifadesini kullandı?

Bir restoranda gerçekleştirilen şehit ve gazi yakınlarının yanı sıra, Vali Şehmus Günaydın ve eşleri Aysel Günaydın, 2´inci Hava İkmal Bakım Merkezi ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ercan Teke, İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular, Melikgazi Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Memduh Büyükkılıç ve çok sayıda davetli katıldı.

Kur´an-ı Kerim tilaveti ve yemek duasının ardından katılımcılara seslenen Vali Şehmus Günaydın, gaziler ve yakınları ile şehit yakınlarına her daim kapılarının açık olduğunu söyledi. Bu tür organizasyonlara hassasiyet gösterdiklerini dile getiren Günaydın, ?Bu cennet vatanı bize yurt kılan, bağımsızlığımız, devletimiz, milletimiz için canlarını seve seve feda eden bütün şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyoruz. Aynı zamanda vefat eden kahraman gazilerimizi de yine rahmet ve minnetle anıyoruz. Hayatta kalan gazilerimize de sağlıklı, huzurlu bir hayat temenni ediyoruz. Ülkemiz, bayrağımız, milletimiz üzerinde, bu cennet vatanı yurt olarak kabul ettiğimiz günden beri hesapları olanlar, her zaman bu büyük millet karşısında hak ettikleri cevabı almışlardır. Ama bundan ders almayan hainler, ihanet çeteleri, milletimize, devletimize yönelik ihanetlerini devam ettiriyorlar. Ama şunu çok iyi bilsinler ki, bu büyük millet ecdadından aldığı güçle her seferinde de bu saldırıları bertaraf edecek güçtedir? şeklinde konuştu.

Şehit ve gazi yakınlarına hitap eden bir diğer isim Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Yılmaz Üçkan´da bu tür etkinlikler düzenlemekteki amaçlarının acıları ve sevinçleri paylaşmak olduğunun altını çizerek ?Biz biliyoruz ki, Türkiye Cumhuriyeti devleti büyük bir devlettir ve şehidini, gazisini hiçbir zaman unutmadı, unutmayacak. Bunun göstergesi de, bu tür etkinlikler yapacağımız zaman protokolümüzün bizi hiçbir zaman geri çevirmemesidir. Bundan sonra da bu tür faaliyetlerimiz sık sık olacak. Bir araya gelip derdimiz varsa, sevincimiz varsa paylaşacağız. Ecdadımızı unutmayacağız, gençlerimizle birlikte yarınlara taşıyacağız? ifadesini kullandı?



Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”

'Bilişim Akademisi' projesi