ŞEHİT AİLELERİ BAŞKANI ALİ YAVUZ

ŞEHİT AİLELERİ BAŞKANI ALİ YAVUZ

?ARTIK SABRIMIZI SINAMASINLAR?

   Türkiye Harp Malülü Gaziler şehit dul ve yetimleri derneği başkanı Ali Yavuz düzenlediği basın toplantısında artan terör olaylarına tepki gösterdi. Yavuz, Her gün bir şehidimizin acısını yaşayamadan diğer bir şehidimizin gelmesi bizleri derin acı ve üzüntüye boğuyor, acılarımızın tekrar canlanmasına neden oluyor. Artık sabrımızı sınamasınlar, camiamızda ne sabır kalmıştır ne metanet.diye konuştu.
Dernek binasında basın toplantısı düzenleyen Ali Yavuz artan terör olaylarına tepki gösterdi. Yavuz Ülkemizin birlik ve bütünlüğünü, dirlik ve düzenini bozmaya yönelik bu hain ve kalleşçe saldırıyı gerçekleştiren eli kanlı hainleri, içte ve dışta bu hainleri destekleyenleri, göz yumanları ve diğer yandaşlarını şiddetle, nefretle ve esefle kınıyorum. Dedi yavuz şöyle konuştu.
Camiamız, terör saldırıları nedeniyle vatanımızın ve milletimizin bölünmez bütünlüğü üzerine oynanan oyunları derin bir acı ve üzüntü içinde sabırla ve dikkatle takip etmekteyiz. Ancak her gün ardı ardına gelen şehitlerimizin haberleri ve onların evlerine ailelerine ve yüreklerimize düşen ateş sabrımızı zorluyor. Bu nedenle sadece kandan kaostan beslenen bölücü terör örgütünün bir an önce bitirilmesini; ülkemizin ve milletimizin refahı ve huzuru için ivedilikle istiyoruz.
Hükümete soruyoruz bunlara hadlerini ne zaman bildireceksiniz. Ne zaman askerimize polisimize kurşun sıkanlara, molotof kokteyli atanlara, yüzünü paçavralarla kapatanlara hak ettikleri cezaları vereceksiniz. Ne zaman devletin kepçesi ile yollara barikat kuranlara o kepçelerle toprağa gömecek, ne zaman güya belediyeleri yöneten hainlerin özerklik açıklamalarını onlara yedireceksiniz. Ne zaman teröristlere cephane taşıyan itleri hastaneye götürenleri, dağa zorla adam toplayan sözde milletvekilleri teröristleri, devlete millete hakaret eden belediye başkanlarına müdahale edeceksiniz. Yoksa çözüm süreci zarar görmesin diye önceden olduğu gibi göz mü yumacaksınız. Sizden milletimize yakışır şekilde bu hainlere anladıkları dilden hesap sormanızı istiyoruz.
Her gün bir şehidimizin acısını yaşayamadan diğer bir şehidimizin gelmesi bizleri derin acı ve üzüntüye boğuyor, acılarımızın tekrar canlanmasına neden oluyor. Artık sabrımızı sınamasınlar, camiamızda ne sabır kalmıştır ne metanet.
Süleyman Erdoğan



Başkan Çolakbayrakdar, şükür sofrasında vatandaşlarla buluştu

Başkan Yalçın'a Örencik'te büyük ilgi

Hobim Arıcılık Projesi'nde kuralar yarın çekiliyor

Yeşilay Bisiklet Tur'u yoğun katılımla gerçekleşti

Projeler, Melikgazi Belediyesi'nde jüri karşısına çıktı

Kızılay'dan öğrencilere destek devam ediyor

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Kayseri Liseliler buluştu

İşaret diliyle ‘afeti’ öğrendiler

Yıldırım Beyazıt mahallesinde kat karşılığı ihale yapılacak

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret