ŞEHİT UZMAN ÇAVUŞ TOLGA DEMİRCİ

ŞEHİT UZMAN ÇAVUŞ TOLGA DEMİRCİ

BABA OCAĞI’NDA HAKK’A UĞURLANCAK

Bingöl'den Bitlis'in Tatvan ilçesine gitmek üzere havalanan içinde Aralarında 8'inci Kolordu Komutanı Korgeneral Osman Erbaş'ın da yer aldığı 13 askeri taşıyan Kara Kuvvetleri Komutanlığı'na ait Cougar tipi helikopter kötü hava şartları nedeni ile düştü. Korgeneral Erbaş ile birlikte 11 asker şehit oldu. Şehirler arasında yer alan Pınarbaşı İlçesi Uzunpınar Mahllesi nüfusuna kayıtlı Piyade Uzman Çavuş Tolga Demirci vasiyeti üzerine Cumartesi günü baba ocağında Hakk’a uğurlanacak.

Bingöl'den Tatvan'a gitmek üzere havalanan Cougar tipi askeri helikopter düştü, 11 asker şehit oldu, 2 asker yaralandı. Şehit düşen 11 asker arasında 8. Kolordu Komutanı Osman Erbaş da var.

Şehirler arasında yer alan Pınarbaşı İlçesi Uzunpınar Mahllesi nüfusuna kayıtlı Piyade Uzman Çavuş Tolga Demirci vasiyeti üzerine Cumartesi günü baba ocağında Hakk’a uğurlanacak.

Babasını yıllar evvel kaybeden 33 yaşında ve bekar olan Şehit Uzman Çavuş Demirci’nin annesi ve kız kardeşi ile birlikte İzmir ‘de ikamet ettiği öğrenilirken ailesine “Şehit olursam beni babamın yanına gömün” şeklinde vasiyette bulunduğu öğrenildi…

Cumartesi günü Pınarbaşı İlçesi Uzunpınar Mahallesi Camii’nde kılınacak öğle namazı sonrası baba ocağında toprağa verilecek olan şehit uzman çavuşun asıl görev yerinin İzmir olduğu ve özel bir görev için bölgeye gönderildiği de gelen bilgiler arasında yer aldı.



SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Çanakkale Şehitleri dualarla anıldı

Talas'ta bu hafta 3 önemli açılış ve temel atma

Bahar geldi, kırnavruzu görüldü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Perşembe günü Kayseri’de

Vali Çiçek: "Çanakkale Zaferi; ecdadımızın yazmış olduğu emsali olmayan destandır"

Kayseri büyükşehir ve ilçelerinin anket sonuçları açıklandı

Başkan Palancıoğlu: "31 Mart için, sevdamız Melikgazi için hazırız ve kararlıyız"

Başkan Yalçın’dan 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı

Başkan Alan: "Kiralar esnafın belini büküyor"

Hacılar iftar sofrasında buluştu

Talas'ta Ahmet Özhan rüzgarı

Başkan Büyükkılıç: "Kardeşlik şuurundan hiçbir zaman vazgeçmeyelim"

MÜSİAD Kayseri üyeleri iftarda buluştu

3 katlı binada çıkan yangın korkuttu

Başkan Büyükkılıç'tan çocuk kreşi müjdesi