ŞEHİR HASTANESİ KAVŞAĞI 4. KOLU ULAŞIMA AÇILDI

ŞEHİR HASTANESİ KAVŞAĞI 4. KOLU ULAŞIMA AÇILDI

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 25 MİLYON LİRAYA MAL OLAN YOLLAR HİZMETE AÇTI

Büyükşehir Belediyesince 25 milyon liraya yaptırılan katlı kavşaklı 4 bağlantı yolu törenle hizmete açıldı. Törende konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç “Şehrimizi adete bir ağ gibi yollarla kuşatıyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve şehrin trafiği için büyük önem taşıyan Bekir Yıldız Bulvarı-Şehir Hastanesi katlı kavşak-Kuzey Çevreyolu bağlantısı, Şehir Hastanesi katlı kavşağı dördüncü kolu, Osman Kavuncu Bulvarı-Bekir Yıldız Bulvarı bağlantı yolu ve Osman Kavuncu Bulvarı-Serbest Bölge bağlantı yolunun açılışı için Kayseri Şehir Hastanesi'ndeki katlı kavşakta tören düzenlendi.

Törende konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, geçmişten bugüne "biz" diyerek çalıştıklarını, dedikodulara kulak tıkayarak işlerine baktıklarını, sadece icraat yaptıklarını kaydedip, "İnsanların hayırlısı hizmetkar olandır." dedi ve ekledi. "Yanı başımızdaki hastanede yatan hastaların duasını aldığımızı düşünüyorum. Bu hastanenin hayata geçmesini sağlayan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a bir kez daha şükranlarımızı sunuyorum. Bugüne kadar burada emeği geçen tüm başkanlarımıza teşekkür ediyorum. 14 kilometrelik Bekir Yıldız Bulvarı'nı, Kocasinan Bulvarı'ndan başlayarak Serbest Bölge'ye giden Zafer Caddesi'ne bağlıyoruz. 3 şeritli gidiş, 3 şeritli geliş şeklinde yolu hizmete açıyoruz. Bu yolla kesintisiz, ışıksız yol alınabilecek.Şehrimizi adete bir ağ gibi yollarla kuşatıyoruz. Buradaki kavşağı da tamamlayınca Şehir Hastanesine ve acile insanlar da ambulanslar da daha rahat ulaşabilecek. Yaptığımız yolların aydınlatması, çevre düzenlemesiyle şehrimize güzellik kattık. Şeker Fabrikası önüne yaptığımız yolla da artık şeker pancarı tırları trafiği tıkamıyor, aksatmıyor. Bu yol çalışmalarımız altyapısıyla 25 milyon liraya mal oldu."

Başkan Büyükkılıç sözlerini noktalarken Talas'tan Furkan Doğan Yurdu'na kadar uzanacak 5,5 kilometrelik tramvay yolunun 30 Aralık'ta ihalesinin yapılacağının da altını çizdi.

Açılış törenin bir diğer önemli isimi Vali Yardımcısı Nail Anlar da 2,5 yıl önce açılışı yapılan Şehir Hastanesi’nin altyapı hizmetleriyle taçlandırıldığını vurguladı.

 Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. İlhami Çelik ise Büyükşehir Belediyesinin özellikle pandemi döneminde maske, dezenfektan, içme suyu gibi kendilerine her türlü destekte bulunduğunu dile getirerek, yol çalışmasından dolayı şükranlarını sundu. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar da açılışı yapılan köprülü kavşağın Bekir Yıldız Bulvarı'ndan kesintisiz olarak Zafer Caddesi'ne kadar ulaşım sağladığını belirtti.

Tören İl Müftüsü Şahin Güven tarafından gerçekleştirilen dua sonrası açılış kurdelesi kesilmesi ile noktaladı.



SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Çanakkale Şehitleri dualarla anıldı

Talas'ta bu hafta 3 önemli açılış ve temel atma

Bahar geldi, kırnavruzu görüldü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Perşembe günü Kayseri’de

Vali Çiçek: "Çanakkale Zaferi; ecdadımızın yazmış olduğu emsali olmayan destandır"

Kayseri büyükşehir ve ilçelerinin anket sonuçları açıklandı

Başkan Palancıoğlu: "31 Mart için, sevdamız Melikgazi için hazırız ve kararlıyız"

Başkan Yalçın’dan 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı

Başkan Alan: "Kiralar esnafın belini büküyor"

Hacılar iftar sofrasında buluştu

Talas'ta Ahmet Özhan rüzgarı

Başkan Büyükkılıç: "Kardeşlik şuurundan hiçbir zaman vazgeçmeyelim"

MÜSİAD Kayseri üyeleri iftarda buluştu

3 katlı binada çıkan yangın korkuttu

Başkan Büyükkılıç'tan çocuk kreşi müjdesi