ŞEHİR HASTANESİNE

ŞEHİR HASTANESİNE

DİREKT OTOBÜS SÖZÜ

Talas Belediye Başkanı ve AK Parti Melikgazi Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa Palancıoğlu, TOKİ´de mahalle temsilcileri ve vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet edip isteklerini dinledi. Cumhur İttifakı Melikgazi Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa Palancıoğlu semt sakinleri ile sohbete başlarken ?Siyaseti hizmet olarak değerlendirirsek en iyi hizmeti yapmaya çalışan bir kardeşiniz olarak kendimi tanıtabilirim? ifadesini kullandı ve ?Sizin için nüfusun yoğun olduğu Anayurt, TOKİ, İldem gibi bölgelerden şehir hastanesine direkt otobüs seferleri istedim.? diye konuştu?

31 Mart seçimleri kapsamında çalışmalarını sürdüren Başkan Palancıoğlu, AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Gökhan Ülke, ilçe yönetim kurulu, kadın ve gençlik kolları üyeleriyle TOKİ Sosyal Tesisinde mahalle temsilcileri ve vatandaşlarla buluştu.

Toplantının açılışında konuşan AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Gökhan Ülke, teşkilatçılık ve yerel siyasette rehberlerinin Recep Tayyip Erdoğan olduğunu belirterek, ?Onun 1994 seçimlerindeki çalışma yöntemini bugün yapabilsek emin olun girilmedik ev, sıkılmadık el bırakmayız.? değerlendirmesinde bulundu.

Teşkilata da uyarılarda bulunan Ülke, ?Eğer bugün bulunduğumuz görevlere etiket için, isim olsun diye, gittiğim yerde ilçe başkanı, meclis üyesi, belediye başkanı desinler gibi düşünceye sahip olunursa bunun vebali çok büyük. Bu anlayışla da siyaset yapılırsa bir yere varılamaz.? diye konuştu.

Ülke, partisinin Melikgazi adayı Palancıoğlu hakkında yaptığı değerlendirmede ise ?O kadar içime sinerek oy istiyorum ki Palancıoğlu başkanımız emin olun Melikgazi´ye tahminlerden çok daha fazla hizmetleri olacaktır. Büyük projelerle ilçenin ve şehrin çehresini yavaş yavaş değiştirecektir. Kendisi tıp doktoru değil, aksine tam da şehircilik doktorudur. Harita ve şehircilik mühendisi olması nedeniyle şehir doktorudur. O nedenle ona yönelik desteğiniz şehre de olacak destektir.? ifadelerini kullandı.

Melikgazi Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa Palancıoğlu ise ?Siyaseti hizmet olarak değerlendirirsek en iyi hizmeti yapmaya çalışan bir kardeşiniz olarak kendimi tanıtabilirim? diyerek sözlerine başlayıp, belediye başkanlığını ev hanımlığına benzeterek ?24 saat evde temizlik, yemek ve bulaşık için çalışıyorsunuz ama karşılığında bazen bir teşekkür veya tebessüm göremiyorsunuz. Fakat yine de çalışmak zorundasınız.? şeklinde konuştu.

Başkan Palancıoğlu, 5 yıldır Avrupa Birliğinde Türkiye´ye temsil eden bir belediye başkanı olduğunu hatırlatarak şöyle konuştu: ?Melikgazi´de olaylar Türkiye´ye mal edilmeli. Yani buradaki çözümler Ankara´ya aktarılmalı, oradan da Avrupa´ya aktarılmalı. Yerelde sorun varsa bunu yerelde çözmeliyiz. Asfalt, kaldırım, yol; bunlar bizim asli görevlerimiz. Ama bu dönem Cumhurbaşkanımızın yüklediği gönül belediyeciliği dediği, insanların dertleriyle dertlenen bir belediyeciliğe geçiyoruz. 24 saat zaten çalışıyoruz, yine çalışmaya devam edeceğiz.?

Başkan Palancıoğlu sözlerini, ?Sizin için nüfusun yoğun olduğu Anayurt, TOKİ, İldem gibi bölgelerden şehir hastanesine direkt otobüs seferleri istedim.? diyerek tamamladı.

Konuşmaların ardından mahalle temsilcileri ve vatandaşlarla sohbet edilip talepleri dinlendi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı