ŞEHİR HASTANESİ KARDİYOVASKÜLER CERRAHİ KLİNİĞİ´NDE

ŞEHİR HASTANESİ KARDİYOVASKÜLER CERRAHİ KLİNİĞİ´NDE

2 BAŞARILI AMELİYAT GERÇEKLEŞTİRİLDİ?

Geçtiğimiz Mayıs ayında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından hizmete açılan Şehir Hastanesi Kardiyovasküler Cerrahi Kliniği başarılı ameliyatları ile adından söz ettirmeye başladı? Prof. Dr. Alper Sami Kunt ve ekibi tarafından gerçekleştirilen iki farklı kalp ameliyatında iki hasta sağlığına kavuştu?

Bölgede ilk defa Kayseri Şehir Hastanesi Kardiyovasküler Cerrahi Kliniğinde Prof. Dr. Alper Sami Kunt ve ekibi tarafından Tip 1 Diseksiyon (kalpten çıkan ana damarın yırtılması) ve ileri derecede kalp yetmezliği olan hastalar; Gülseren Altıntaş ve Emine Ballı´ya ameliyatsız tıkalı kalp damarlarının açılması ameliyatı başarılı bir şekilde gerçekleştirildi.

Hastalardan 68 yaşındaki Gülseren Altıntaş, uzun süre sağlık sıkıntısı yaşadığını, farklı sağlık kuruluşlarına başvurduğunu ama sağlığına kavuşamadığını ve en son Kayseri Şehir Hastanesine müracaat ettiğini belirtti. Burada yapılan tetkiklerin ardından gerekli işlemlerin yapılarak rahatsızlıklarından kurtulduğunu söyledi. Hizmetin kalitesinden memnuniyetini dile getirerek emeği geçenlere teşekkür etti.

Niğde´den gelerek Şehir Hastanesine müracaat eden ve ameliyatı gerçekleştirilen Emine Ballı´nın oğlu Yüksel Ballı ise annesinin 2 yıl önce bypass ameliyatı geçirdiğini daha sonra rahatsızlığın yeniden nüksetmesi üzerine yaptığı araştırmalar sonucu Kayseri Şehir Hastanesini tercih ettiklerini belirttirerek, ?burada uygulanan özel bir yöntem sonrası annem çok şükür ki sağlığına kavuştu emeği geçen herkese teşekkür ederim? değerlendirmesinde bulundu?


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

ERÜ Çocuk Nörolojisi Bilim Dalı’na EMG Cihazı Bağışladı

Nöroloji Uzmanı Dr. Handan Bilgin: “Epilepsi hastalığı tedavi edilebilir”

Tıpkıbasım Mushaflar Sergisi'ne hayran kaldı

Uzman diyetisyenden “ramazanda beslenme” önerileri

Her 7 kişiden biri böbrek hastası

Robotik cerrahi ve yapay zeka ile diz ve kalça kireçlenmesi olan daha hızlı iyileşiyor

4 cilt tipine özel 4 bakım önerisi

Psikiyatriste gitmekten korkmayın

"Ölüm sebepleri içerisinde kanser ikinci sırada"

Sarıoğlan’da sağlık hizmetleri yerinde değerlendirildi

Rahim ağzı kanseri önlenebilir

Vitamin deposu, turp

Epilepsi hastaları kışın uyku düzenine dikkat: Nöbeti tetikleyebilir

Kayseri Şehir Hastanesi'nde kent nüfusunun 2.5 katı hasta tedavi edildi

Artan grip vakalarına "maske" önerisi

Tulum peyniri şifa kaynağı