SDP KAYSERİ TEMSİLCİSİ ÖZKAN:

SDP KAYSERİ TEMSİLCİSİ ÖZKAN:

KARARSIZ HEMŞEHRİLERİMİZİN MERAKLARINI GİDERMEK İSTİYORUZ? ...

Sivil Dayanışma Platformu Kayseri Temsilcisi Mustafa Özkan, referandum öncesinde Türkiye´deki sendikalar, odalar, dernekler ve vakıfların işbirliğinde toplantılar düzenleyeceklerini duyurdu. Özkan ?Bu toplantılarla referandumda vereceği oy ile ilgili olarak karasız olan hemşehrilerimizin merak ettikleri konuları rahatlıkla sorabilecekleri, öğrenebilecekleri, karasızlıklarını giderebilecekleri bir ortam hazırlamaya çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.
Sivil Dayanışma Platformu Kayseri Temsilcisi Mustafa Özkan, platformun temsilcilik binasında düzenlediği basın toplantısı ile yapılan çalışmalarla ilgili olarak medya mensupları aracılığı ile kamuoyunu bilgilendirdi.
Sendikalar, odalar, dernekler ve vakıflar işbirliğinde referandum öncesi vatandaşlara referandum ile alakalı kararsızlıklarını giderebilecekleri bir ortam hazırladıklarını ifade eden Özkan yaptığı değerlendirmede şunları kaydetti: "Sivil Dayanışma Platformu tüm Türkiye´de bir çalışma başlatmıştır. Bu çalışmayı sadece kendi inisiyatifinde değil tüm Türkiye´deki sendikalar, odalar, dernekler ve vakıfların işbirliğinde bu çalışma başlamıştır. Çalışma 16 Nisan´daki referandum la ilgili bir bilgilendirme toplantısıdır. Bu bağlamda Sivil Dayanışma Platformu öncülüğünde yaklaşık 60 ilde paneller ve toplantılar düzenlenmektedir. Önümüzdeki hafta Salı günü de inşallah ilimizde bir toplantı gerçekleştireceğiz. Bu toplantılara birçok sivil toplum kuruluşu destek vermektedir. 50´ye yakın akademisyen, sanatçı, sporcu, yazar bu çalışmaya destek verip panellere katılmaktadırlar. Aşağı yukarı 19 ayrı ekip var, bu ekipler Türkiye´yi gezerek vatandaşı bu konuda aydınlatmaya çalışmaktadırlar. 21 Mart´ta da ilimizde bu toplantıyı düzenleyeceğiz. Bu toplantıya Sivil Dayanışma Platformu Başkanı Ayhan Ogan Bey, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum Bey, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman Bey, Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan Bey katılacaklardır. Bu panele çok önem veriyoruz. Çünkü ilimizde referandum la ilgili çalışmaların biraz zayıf kaldığıyla ilgili birtakım serzenişler var. Yapacağımız çalışma ile inşallah bu ışığın yakılmasını arzu ediyoruz. Çok geniş bir katılımın olacağını düşünüyoruz. Çünkü buradaki çalışmaya ilimizdeki tüm sivil toplum kuruluşları, sendikalar ve odalarla birlikte hareket ediyoruz. Bu panelin amacı referandum la vereceğimiz oy ile ilgili olarak karasız olan hemşehrilerimizin merak ettikleri konuları rahatlıkla sorabilecekleri, öğrenebilecekleri, karasızlıklarını giderebilecekleri bir ortam hazırlamaya çalışıyoruz"
Sivil Dayanışma Platformu İl Temsilcisi Mustafa Özkan sözlerinin sonunda 21 Mart Salı günü saat 19.00´da Kadir Has Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek olan bilgilendirme paneline referandum ile ilgili kafasında soru işareti olan bütün ilimiz sakinlerini davet etti.
HABER: S.ERDOĞAN



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı