SB ÜNİVERSİTESİ KAYSERİ TIP FAKÜLTESİ’NİN İLK TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

SB ÜNİVERSİTESİ KAYSERİ TIP FAKÜLTESİ’NİN İLK TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNV. REKTÖRÜ PROF. DR. ERDÖL: “HİÇ MASRAF YAPMADAN BİR TIP FAKÜLTESİ KURDUK”

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kayseri Tıp Fakültesi’nin ilk toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Erdöl “İlave masraf yapmadan, ilave hastane kurmadan hiç masrafsız bir tıp fakültesi kurduk” ifadesini kullandı.

Bir dizi ziyaret ve programlara katılmak üzere ilimize gelen Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Erdöl ve beraberindeki heyet Vali Şehmus Günaydın’ı ziyaret etti. AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız ve Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, SBÜ Hamidiye Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdoğan Çetinkaya ve SBÜ Genel Sekreter Yardımcısı Şeref Sarıipek’de ziyarette hazır bulundu. GÖRÜNTÜ - SESLİ

Valilik ziyaretinin ardından heyet, Erciyes Üniversitesi’ne gitti. Burada ERÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış, yeni tıp fakültesinin hayırlı olmasını dileyerek, Erciyes Üniversitesi olarak her türlü desteği vereceklerini ifade etti.

Erciyes Üniversitesi ziyareti sonrası Kayseri Şehir Hastanesi’ne geçen heyeti, burada Başhekim Prof. Dr. İlhami Çelik ile İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Ali Ramazan Benli ve sağlık personeli kapıda karşıladı.

Kayseri Şehir Hastanesi’nde Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kayseri Tıp Fakültesi’nin ilk toplantısı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kayseri Tıp Fakültesi’nin ilk toplantısı gerçekleştirildi. 62 öğrenciyle bu yıl faaliyete geçecek olan Kayseri Tıp Fakültesi’nin kuruluşu ile ilgili bilgiler veren Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Erdöl; Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kayseri Tıp Fakültesi’nin üniversitelerinin on birinci tıp fakültesi olarak kurulduğunu hatırlatıp, ilave masraf yapmadan, ilave hastane kurmadan hiç masrafsız bir tıp fakültesi kurulduğunu kaydetti.



Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı

Kocasinan, drone ile tüm açık alanları ilaçlıyor

Başkan Büyükkılıç’a şehrin tebrik ziyaretleri sürüyor

Genç dostu başkan, öğrencilere TBMM gezisi sözü verdi

Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor

Çocuk Başkan, Çanakkale gezisi talimatı verdi

Başkan Yalçın'a 23 Nisan ziyareti

Kayserililer, Gök Gözlem Evi ile uzayın derinliklerine yolculuk yaptı

Kayseri Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği yoğun ilgi görüyor

Kayseri OSB’de Teknik Kampüsün Temelleri 2025’te Atılacak

Yeşil projesi ile hava kirliliğinin azaltılması için önemli bir adım atıldı

23 Nisan mesajında çocuklara özel projeleri sıraladı

Drift atan sürücüye 38 bin TL ceza

Her ay 225 çölyaklıya gıda paketi

Özhaseki'den Büyükkılıç'a "hayırlı olsun" ziyareti