SAYISALI TUTTURDU

SAYISALI TUTTURDU

NE YAPACAĞINI BİLEMEDİ - KAFEDE ÖĞRENDİĞİ SAYISAL LOTO SONUÇLARIYLA HEYECANDAN NE YAPACAĞINI BİLEMEYEN KİŞİNİN GÖRÜNTÜSÜ, GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Kayseri'de bir internet kafeye gelerek sayısal loto sonuçlarına bakan kişi, şanslı numaraların kendisine ait kuponda olduğunu görünce sevinçten adeta havalara uçtu. İş yerinin güvenlik kameraları tarafından görüntülenen o anın son karelerine ise talihlinin kaçışı yansıdı.

Melikgazi ilçesinde bulunan bir internet kafeye gelen şahıs, masa açtırarak bilgisayardan sayısal loto sonuçlarına baktı. Numaralarının kendi kuponu ile tuttuğunu gören talihli, önce gözlerine inanamadı. Bir kalkıp bir oturan, ardından da koşarak kafe işletmecisine tekrar baktırıp numaraların aynı olduğuna emin olan talihli, sevinçten adeta havalara uçup koşar adımlarla çıkarak kayıplara karıştı.

O anlar iş yerinin güvenlik kamerasına yansırken, kafe işletmecisi Fatih Aslan yaşananları anlattı. Şanslı numaraların İstanbul, Kadıköy'de oynandığını öğrendiğini belirten Aslan, "Numaraların aynı olduğunu gözümle gördüm. Talihli Kayserili. Ben gelen kişinin telaşlı iniş çıkışlarından şüphelendiğim için oturduğu bilgisayarın ekranını kaydettim. Ekranında sayısal loto sonuçları vardı. Tekrar bana gelerek sonuçlara birlikte bakmamızı istedi. Ben de sayısalı pek bilmediğim için sonuçları internette aradık

ve numaraları beraber karşılaştırdık. Numaraların aynı olduğunu görünce koşarak sır oldu" dedi.

 Kişinin şans oyununu İstanbul'da oynadığını tahmin ettiğini söyleyen Aslan, "Sayısal loto geçtiğimiz hafta oynandığı için Kayseri'ye gelmiş olabilir. Kendisinin simasını hatırlıyorum. Bu semtlerde oturuyor olabilir" diye konuştu.



Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu