SAVRUK, ?KİMSE BOŞ DURMAYACAK?

SAVRUK, ?KİMSE BOŞ DURMAYACAK?

?MİLLİ ARAYI İYİ DEĞERLENDİRECEĞİZ?

  PTT 1. Lig´e verilen milli arada antrenmanlarını kulüp tesislerinde sürdüren Kayseri Erciyesspor´da durmak yok. Mavi-siyahlıların Basın Sözcüsü Kaan Savruk, Milli maç haftasını her takımın iyi değerlendirmek isteyeceğini belirterek ?Kimse boş durmayacak, bizde elimizden geleni yapacağız? dedi.
Liglere verilen milli maç arasında takımlarda hummalı çalışmalar devam ediyor. PTT 1. Lig´de mücadele eden Kayseri Erciyesspor´da da durmak yok. Kulüp tesislerinde top başı yaparak Yeni Malatyaspor ile deplasmanda oynanacak karşılaşmanın hazırlıklarını sürdüren Erciyesspor´da Basın Sözcüsü Kaan Savruk açıklamada bulunarak değerlendirme yaptı.
   ?Kimse boş durmayacak? diyen Savruk, şöyle konuştu; ?Kayseri Erciyesspor olarak bu haftayı iyi değerlendirmek istiyoruz. Liglerdeki diğer takımlarda aynı fırsatı yakalayıp iyi bir hazırlık haftası geçirmek isteyecekler. Kimse boş boş durmayacak. Her takım kendi için bir şeyler yapma peşinde. Bizde bulunduğumuz noktadan kurtulmak ve üst sıralara doğru ilerlemek için çalışıyoruz. Önümüzde deplasmanda oynayacağımız Yeni Malatyaspor maçı bulunmakta. Onlarında puana ihtiyacı var. Ancak bizim daha çok puana ihtiyacımız var. Bu nedenle haftayı iyi bir antrenman ve hazırlık haftası olarak değerlendireceğiz. Bu konuda teknik heyetimize ve futbolcularımıza güveniyoruz.? (SPOR SERVİSİ)



Burak yılmaz fenerbahçe’ye meydan okudu

Kvk’nın gençleri yarı finale gidiyor

Kayserispor fener’i çalışıyor

Milli okçu fatma maraşlı milli takımda

Erva spor ilk 4’te

Boa morte gollerine devam ediyor

Başkan çamlı’den gurbetçilere teşekkür

Kayserispor 1 sıra geriledi

Kayserispor 2 maçta 4 puan aldı

Şampiyon güreşciler gsim’de

Talasgücü’nün gençler bir harika

Spor a.ş’den gençlik bayramına özel

Efeler ligi takımı develi’de neler oluyor!

Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel

Yılmaz ve oyunculardan maça davet

Karagümrük hazırlıkları tamam