SAVCIYIM DEYİP BİR MİLYON DOLANDIRDILAR

SAVCIYIM DEYİP BİR MİLYON DOLANDIRDILAR

PARALARI YİYEMEDEN YAKAYI ELEVERDİLER?

İlimizde  yaşanan  olayda  bir vatandaşı   telefonla arayarak kendisini polis ve savcı olarak tanıtıtıp  1 milyon 55 bin lirasını dolandıran  şahıslar  İl Emniyet Müdürlüğü tarafından kurulan özel ekiplerin 120 saatlik güvenlik kamerası incelemesi sonucu paraları yiyemeden  İstanbul ve Şanlıurfa´da  yakalanarak  göz altına alındılar?

31 Ekim tarihinde meydana gelen olayda Ü.G. isimli  vatandaşı  telefonla arayan şahıslar kendilerini polis ve savcı olarak tanıttı. Dolandırıcılara aynı gün içerisinde aralıklarla toplam 1 milyon 55 milyar TL kaptıran Ü.G. durumu polise bildirdi. İhbarın alınmasının ardından İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve dolandırıcılık Büro amirliği ekipleri tarafından çalışma başlatıldı. Kurulan iki özel ekip, olayın gerçekleştiği ve yakalandıkları zaman dilimine kadar 32 değişik açıdan 120 saatlik kamera kaydı inceleyerek şüphelilerin eşkalini belirledi. Yapılan detaylı çalışmalar sonucu olayı gerçekleştiren kişilerin İstanbul´da olan 35 yaşındaki   İ.H.P.  ve  Şanlıurfa´da bulunan 36 yaşındaki  A.P.´nin gerçekleştirdiği belirlendi. Ekipler, her iki ilde yaptıkları eş zamanlı operasyonda şüphelileri yakalayarak gözaltına aldı.

Gözaltına alınan şahıslar, emniyetteki işlemlerin ardından Eğitim ve Araştırma Hastanesi´nde sağlık kontrolünden geçirilerek hakim karşısında  hesap vermek üzere  adliyeye sevk edildiler?



Kavgada kan aktı

Bağ evi fareleri yakalandı

Kayseri’de otomobil tramvay yolunu girdi: 2 yaralı

Park halindeki otomobil yanarak küle döndü

Cinsel saldırıdan cezası bulunan şahıs polisten kaçamadı

İş yeri kurşunlandı

Tır devrildi, içecekler yola savruldu

Zehirlenen öğrencilerle ilgilenmek yerine, basın mensuplarına saldırdılar

Uyuşturucu operasyonları: 21 tutuklama

Terör soruşturmalarında 16 kişiye işlem yapıldı

Polis kaçakçılara göz açtırmıyor

Kazada yaralanan genç kız hayatını kaybetti

Otobüsle uyuşturucu sokmaya çalışanlar yakalandı

Operasyonda lav silahı ele geçirildi

İstemeye gittiği kızın abisini vurdu

Araçtan çok sayıda tarihi eser çıktı