SARRAFLAR VE KUYUMCULAR DERNEĞİ BAŞKANI VE KTO BAŞKAN ADAYI ÖMER GÜLSOY’DAN CHP VE SP’YE ZİYARET

SARRAFLAR VE KUYUMCULAR DERNEĞİ BAŞKANI VE KTO BAŞKAN ADAYI ÖMER GÜLSOY’DAN CHP VE SP’YE ZİYARET

Sarraflar ve Kuyumcular Derneği Başkanı ve Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkan adayı Ömer Gülsoy, Saadet Partisi (SP) İl Başkanı Mahmut Arıkan ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Sadık Atila’yı makamında ziyaret etti.

Saadet Partisi İl Başkanı Mahmut Arıkan ve Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Sadık Atila’yı makamında ziyaret eden Sarraflar ve Kuyumcular Derneği Başkan adayı Ömer Gülsoy, “Bildiğiniz gibi Kayseri Ticaret Odası yönetimine talip olduk. İnşallah birleştiren olmaya çalışacağız. Misyonumuz demokrasinin ve ekonominin düzelmesi için var. İnşallah hazırladığımız projelerimiz ile geleceğiz. İyi bir yönetim kurmaya çalışıyoruz. Tabi sizleri de tarafsız yaklaşımlarınızdan dolayı tebrik ediyoruz. Taraf olmadığınızı belirtiyorsunuz. Size çok teşekkür ediyoruz. Kayseri'de siyaset dengeli olarak yapılıyor. Bu siyaset dengeli olmasının nedenlerinden biri de sizlerin güzel yaklaşımlarıdır. Bütün İl Başkanlarımız aynı hassasiyeti gösteriyorlar. Kayseri siyaseti gerçekten gerilmeden nezaket kuralları içerisinde siyaset yapıyor. Bundan dolayı sizlere teşekkür ediyoruz. Bizlerde nezaket ziyaretlerine çıktık. Sizlerin hayır dualarını almak istiyoruz” şeklinde konuştu.
Saadet Partisi İl Başkanı Mahmut Arıkan ise, “Bizleri ziyaretinizden dolayı çok teşekkür ederiz. Çıktığınız bu yolda Allah yardımcınız olsun. Cenab-ı Allah iyinin, doğrunun, adaletlinin ve faydalının hakim olması için kim ne gayret gösteriyorsa ona nasip eylesin. Kayseri'de hakikaten bütün kulvarlarda mücadele nezaket sınırları içinde içerisinde devam ediyor. İnşallah bu süreç hep böle gider” diye konuştu.
Kayseri’nin iç ticaret ve sanayide Anadolu’nun diğer kentlerine örnek olması gerektiğini vurgulayan CHP İl Başkanı Sadık Atila, her başkan adayının siyasi görüşünün olabileceğini ancak Kayseri Ticaret Odası’nın siyasi görüşlere alet edilmemesi gerektiğini ifade etti.

Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi

Kayseri OSB'de 3. nizamiyenin temeli atıldı

‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı

2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı