SARIOĞLAN’DA ZAM SEVİNCİ

SARIOĞLAN’DA ZAM SEVİNCİ

MAAŞLARA YÜZDE 12 ZAM

Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanlığının yetkili olduğu Sarıoğlan Belediyesinde bir süredir yürütülen toplu iş sözleşme görüşmeleri anlaşma ile sonuçlanarak imza altına alındı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Hak-İş Konfederasyonu Kayseri İl Başkanı ve Hizmet İş Sendikası Şube Başkanı Serhat Çelik, Sarıoğlan Belediyesi'nde görüşmeler neticesinde sonuca ulaştıklarını belirterek şu şekilde devam etti, “ Sarıoğlan Belediyesi'nde çalışan kadrolu arkadaşlarımızın bir süredir devam eden toplu iş sözleşmeleri sonuçlanarak imza altına alınmıştır. Sarıoğlan belediyesinde 3 yıllığına imza altına aldığımız sözleşmemizle birlikte maaşlara ve sosyal haklara ortalama yüzde 12 oranın da zam yapılacaktır” dedi.

Çelik açıklamasında Sarıoğlan Belediye Başkanı Bekir Ayyıldırım’a teşekkürler ederek, “ Sendika olarak amacımız her zaman hem belediye hem de işçilerin menfaatlerini eşit oranda korumayı amaç edindik. Belediyeleri bizler sosyal ortağımız olarak kabul ediyoruz. Belediyelerimizin maddi durumlarını en az işçi kardeşlerimizin menfaatleri kadar düşünmek zorundayız. Aldığımız farkları arkadaşlarımız aileleriyle birlikte güle güle harcasınlar. Toplu iş sözleşmesinde emeği geçen Sarıoğlan Belediye Başkanı Bekir Ayyıldırım’a teşekkür ediyorum. Sarıoğlan Belediye Başkan Yardımcımız Nuri Bakır ve belediye yetkililerine de ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor

Çocuk Başkan, Çanakkale gezisi talimatı verdi

Başkan Yalçın'a 23 Nisan ziyareti

Kayserililer, Gök Gözlem Evi ile uzayın derinliklerine yolculuk yaptı

Kayseri Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği yoğun ilgi görüyor

Kayseri OSB’de Teknik Kampüsün Temelleri 2025’te Atılacak

Yeşil projesi ile hava kirliliğinin azaltılması için önemli bir adım atıldı

23 Nisan mesajında çocuklara özel projeleri sıraladı

Drift atan sürücüye 38 bin TL ceza

Her ay 225 çölyaklıya gıda paketi

Özhaseki'den Büyükkılıç'a "hayırlı olsun" ziyareti

“Bu coğrafyada yaşamanın bedeli güçlü olmak”

“İstanbul’da 14 tane konutu tedbir amaçlı boşalttık”

Erciyes'in eteklerine 271 bin fidan

Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı