SARIOĞLAN VE ELBAŞI BELEDİLERİNDE TİS SEVİNCİ

SARIOĞLAN VE ELBAŞI BELEDİLERİNDE TİS SEVİNCİ

Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanlığı ile Sarıoğlan ve Elbaşı Belediyeleri arasında bir süredir yürütülen toplu iş sözleşme görüşmeleri anlaşma ile sonuçlanarak imza altına alındı.

Sarıoğlan Belediyesi Başkanlık Makamında gerçekleştirilen imza töreninde konuşma yapan Şube Başkanı Halil Özdemir “ İmzaladığımız bu toplu iş sözleşme 14.07.2013 ila 13.07.2015 yılları arasında 2 yıllı kapsamaktadır. Sözleşmemizin yürürlüğe girmesiyle üyelerimizin birinci yıl ücretlerine ve sosyal haklarına yüzde 10 oranında, ikinci yıl yine yüzde 10 oranın da zam uygulanacaktır. Başkanımıza da üyelerimizin hiçbir alacaklarının bulunmadığından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Bu vesileyle üyelerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.


Sarıoğlan Belediye Başkanı A. Rıza Başaran’da işçilerin maaşlarına ellerinden gelen en iyi zammı verdiklerini belirterek, “ Sarıoğlan Belediyesi olarak bizim anlayışımız İşçinin alın teri kurumadan haklarını zamanın da ödemektir. İmkanlarımız keşke daha iyi olsaydı da bundan daha iyi zammı işçi kardeşlerimize verebilseydik. İmzaladığımız sözleşmenin de hem Sarıoğlan Belediyesine hem işçi kardeşlerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.


Elbaşı Belediye Başkanlığında gerçekleşen imza törenin de sözleşmenin 1 yıl süreliğine imza altına alındığını belirten Özdemir,” Sözleşmemiz yürürlüğe girmesiyle birlikte sosyal haklarımıza ve ücretlerimize yüzde 10 oranın da zam yapılacaktır.” Dedi.


Elbaşı Belediye Başkanı Ahmet Özyörük’te belediyelerinin imkanlarının sınırlı ölçüde olduğunu söyleyerek, “ İşçilerimize imkanlarımız nispetinde en iyi zammı verdik. Aileleriyle birlikte güle güle harcasınlar “ dedi.



yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”