SARIOĞLAN BELEDİYE BAŞKANI YILDIZ:

SARIOĞLAN BELEDİYE BAŞKANI YILDIZ:

?SARIOĞLAN ORGANİZE HAYVANCILIK MERKEZİ OLACAK?

Sarıoğlan´ın çevre illeri de kapsayacak en büyük Organize Hayvancılık merkezi olması için düğmeye basıldı. Bu merkez ile Sarıoğlan´ın hızlı kalkınması hedeflenirken, konuya dair değerlendirmede bulunan Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız Sarıoğlan´ın organize hayvancılık merkezine dönüşmesi için, ilgili kişi ve kuruluşlarla geniş kapsamlı bir istişare toplantısı düzenleyeceklerini duyrdu?
Kayseri ve çevresinde hem büyükbaş hem de küçükbaş hayvancılığın en gelişmiş olduğu yerlerden birinin Sarıoğlan olduğunu iddia eden Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, Sarıoğlan´ın organize hayvancılık merkezine dönüşmesi için, ilgili kişi ve kuruluşlarla geniş kapsamlı bir istişare toplantısı düzenleyeceklerini açıkladı. 26 Ocak 2016 günü saat 14.00´te Belediye binasında gerçekleştirilecek toplantıya, ilgili herkesin davetli olduğunu belirten başkan Ali Osman Yıldız sözlerini şöyle sürdürdü? ?Özellikle bu toplantıya hayvancılıkla, besicilikle, et ve süt ürünleri ile uğraşan tüm vatandaşlarımızın katılarak, hem projeye katkıda bulunmaları hem de görüşlerini şimdiden söylemeleri bölgenin kalkınmasında önemli olacaktır. Toplantıda, Sarıoğlan´da organize hayvancılığın gelişmesi, ilk olarak Çiftlik´te organize hayvancılık bölgesinin kurulması ve hayvan pazarının canlandırılması, önemli satış merkezi olması, hayvan sağlığının korunması, yem üretimi, üreticilerin sağlığı, sağlıklı et ve süt ürünlerinin pazarlanması gibi konular görüşülecek. İki aşamalı toplantıya, besici, üretici ve hayvancılıkla uğraşanların yanı sıra, Kayseri Ticaret Borsası, Kasaplar Odası, Ziraat Odası, Süt Üreticileri Birliği, Et kombinası sahipleri ve bazı Sivil Toplum kuruluş temsilcileri de katılarak, Sarıoğlan´ın hayvancılığın merkezi haline getirilmesi için son nokta konacak.?
Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, güvenliği yüksek Organize Hayvancılık merkezinin tam kapasite faaliyete geçtiğinde; içinde, büyük ve küçükbaş hayvan satış merkezleri, sağlık tarama merkezleri, veteriner odası, kulak küpesi kontrol merkezi, kayıt sistemi, sosyal tesisler, mescid, abdesthane-tuvalet, çay ocağı-sohbet evi, mezbahane ve misafirhane gibi bölümlerin olacağını da sözlerine ekledi. KURUM BÜLTENİ?



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor