SARI-KIRMIZILI EKİPTE, BEŞİKTAŞ MESAİSİ SÜRÜYOR

SARI-KIRMIZILI EKİPTE, BEŞİKTAŞ MESAİSİ SÜRÜYOR

KUTLU´NUN TAKIMIN BAŞINA GEÇMESİ İLE KAYSERİSPOR ATAĞA KALKTI

Kayserispor, Beşiktaş maçının hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü. Öte yandan Fenerbahçe maçıyla göreve başlayan Teknik Direktör Hakan Kutlu, Kayserispor´u ayağa kaldıran isim oldu.
Kayserispor´da, 31.hafta mücadelesinde oynanacak olan Beşiktaş maçı hazırlıkları sürüyor. Teknik Direktör Hakan Kutlu nezaretinde gerçekleştirilen antrenman 1,5 saat sürdü. İlk bölümü salonda yapılan antrenmanın ikinci bölümünde ise istasyon çalışması yapıldı.
Beşiktaş maçı öncesinde takımda kart cezalısı bulunmazken sakatlığı devam Adnane dışında tüm futbolcular antrenmana katıldı. Futbolcuların tam kadro antrenmanda yer alması Kutlu ve ekibini sevindirdi. Teknik ekibi ile Beşiktaş´ı yakından takip eden Kutlu´nun, Beşiktaş karşısına nasıl bir ilk on bir çıkaracağı ise merak konusu oldu. Son haftalarda performansı artan Oğulcan ve Sinan mı?, sakatlığı geçen Derley ile form grafiği düşük Biseswar mı? Oyuncuları ile bire bir görüşen Kutlu´nun Beşiktaş maçı öncesinde yapılacak olan antrenmanda ilk on birini belirleyeceği öğrenildi.
Öte yandan, Fenerbahçe maçıyla göreve başlayan Teknik Direktör Hakan Kutlu, Kayserispor´u ayağa kaldırdı. 25. haftada sarı-lacivertli rakibine tek golle boyun eğen sarı-kırmızılılar, sonrasında yenilgi yüzü görmedi. Eskişehir, Rize ve Antalya ile golsüz berabere kalan Kayserispor, Kasımpaşa´yı deplasmanda 2-1 mağlup etti. Orta Anadolu ekibi, son olarak Bursaspor´u dize getirdi. 32 puana ulaşan sarı-kırmızılılar, 30.haftayı 13.sırada tamamladı.
(SPOR SERVİSİ)



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak