SARAÇOĞLU´NDA MAÇ SONU

SARAÇOĞLU´NDA MAÇ SONU

KUTLU ?SON DÜDÜK İLE ÜZÜLDÜK?

Süper Lig´in ikinci haftası geride kalırken Kayserispor, Fenerbahçe deplasmanından 1 puanla dönmenin üzüntüsünü yaşadı. Karşılaşma sonrasında basın toplantısına katılan Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, üzgün olduklarını belirtirken, Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat ise basit goller yediklerini söyledi.
Sezonun ikinci haftasında Kayserispor, deplasmanda Fenerbahçe´ye konuk olduğu karşılaşmayı 3-3´lük skor ile tamamladı. Karşılaşma sonunda basın toplantısına katılan teknik direktörler ise mücadeleyi yorumladılar.
Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, son düdük ile birlikte beraberliğe üzüldüklerini belirterek ?Öncelikle 3-3´lük maçı karşılaşmadan önce teklif etseler sevinir, kabul ederdik ama maçtan sonra üzüldük. Çünkü galibiyeti kaçırdık. 2 duran toptan gol attık 3 duran toptan gol yedik ve kaçırmış olduğumuz goller var. Geçen hafta da iyi oynadık, bugünde iyi oynadık. Geçen hafta Rodallega´nın kendi kabiliyetiyle attığı golle mağlup olduk. Bugün sahada 4 tane alt ligden ve 1 tane PAF takımdan kadroya aldığımız oyuncularla mücadele ettik. Kazanmamız gereken bir maçtı. Önümüzdeki haftalar için umut verdik. Transfer çalışmalarımız var. Bunları başarırsak ses getiririz. Özellikle ön bölgeye takviye yapmamız gerekiyor? şeklinde konuştu.

ADVOCAAT ?KOLAY GOLLER YEDİK?
Ev sahibi Fenerbahçe cephesinde ise Teknik Direktör Dick Advocaat mücadele kolay goller yediklerinin altını çizerek ?Hepimiz mutsuzuz ve üzgünüz çünkü iki maçta aldığımız sonuçlardan dolayı? 6 puan almamız gereken maçlarda 1 puan aldık. Orta sahada yaratıcı bir oyuncumuz yok. Orta sahada defansif oyuncular var gibi gözüküyor. Bu anlamda kadro dengesi iyi hale gelebilir. Oyuncularım gayret göstermediler diye suçlayamam 11 kişiye karşı 10 kişiyle mücadele ettiler. Milli takıma gidecek oyuncular, döndüklerinde 2 gün izinli olacak. Diğer oyuncular özel program dahilinde çalışacak. Her oyuncunun fizik durumu kötü demiyorum ama maç içerisinde bazı oyuncuların fizik durumunun geliştiğini gördük. Bugün uzun süre 10 kişi mücadele etmek zorunda kaldık oyuna da hakimdik ancak çok kolay goller yedik. Fizik konusunda hızlı bir şekilde değiştirmemiz gerekiyor ve bunu hızlı bir şekilde başaracağımıza inanıyorum. Milli maç programları bize yardımcı olmayacak ve 11-12 oyuncu gidecek ve burada olmayacak. Burada çalışmamız gereken bir dönemde onların olmaması iyi bir durum değil. Çünkü milli takımlarda da sert idmanlar yapılmıyor? dedi.



Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı