ŞANTİYESİ TAŞANACAK

ŞANTİYESİ TAŞANACAK

MELİKGAZİ ASFALT ŞANTİYESİ TAŞINACAKMelikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi’nin Tınaztepe mahallesinde yer alan ve Organize Sanayi Bölge alanın içerisinde faaliyet gösteren asfalt şantiyesinin kaldırılarak bir başka bölgey

Melikgazi Belediyesinde 1999 yılında Bel-Sin Tınaztepe Mahallesi Beyazşehir Küme Evler bölgesinde yer alan ancak Kayseri Organize Sanayi alanı içerisinde faaliyet gösteren Asfalt Şantiyesinin son derece çevre dostu bir tesis olduğunu belirten Başkan Memduh Büyükkılıç “Asfalt Şantiyemiz doğalgaz ile çalışmaktadır. Dolayısı ile hem hava kirliliğine sebep vermemekte hem de gürültü oluşturmamaktadır. Ancak gelişen ve büyüyen şehircilik şartları içerisinde bu alan ne yazık ki meskenlerin arasında kaldı. Bu açıdan hem görüntü kirliliğini ortadan kaldırmak, hem de ham maddeye ulaşım yakınlığını sağlamak açısından asfalt şantiyemiz bu alandan kaldırılacaktır” dedi.

Asfalt Şantiyesinin Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesi’nin bulunduğu alanın karşısındaki Evliyalar Yolu üzerinde ve mülkiyeti belediyeye ait olan 20 bin metrekare alana taşınacağını ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, Şantiyenin bu taşıma ile asfaltın hammaddesi olan mıcır ocaklarına da daha yakın olduğunu dolayısı ile mıcır naklinde de bir tasarruf sağlanacağını kaydetti.

Başkan Memduh Büyükkılıç, 2011 yılında 205 bin ton asfalt üretildiğini ve 2012 yılı hedefinin 220 bin ton asfalt olduğunu 2012 yılında yeni asfalt şantiyesinde üretime başlayacaklarını sözlerine ekledi.



Sosyal medya fenomeni toprağa verildi

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti