SANDIĞA GİDİP DEMOKRASİYE SAHİP ÇIKANLARA

SANDIĞA GİDİP DEMOKRASİYE SAHİP ÇIKANLARA

SONSUZ TEŞEKKÜRLER

Dr. Sema Karaoğlu, 31 Mart yerel seçimlerinde sandığa giderek demokrasiye sahip çıkan ve kendisine uy versin ya da vermesin bütün seçmene teşekkürlerini iletti.

Dr. Sema Karaoğlu, Millet İttifakı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Melikgazi Belediye Başkan Adayı olarak aylardır sahada seçim çalışması yürüttü. Sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmamak şiarıyla yola çıkan Dr. Sema Karaoğlu, her defasında ?Kim hayırlısı ise o kazansın? inancını sözlü olarak ortaya koydu.

Bir kadın aday olarak farkındalık yarattığına dikkat çeken Karaoğlu, sandığa katılanların demokrasiye sahip çıktıklarına vurgu yaparak, kendisini destekleyen, ya da desteklemeyen bütün seçmene teşekkürlerini iletti.

Dr. Sema Karaoğlu, ?CHP Melikgazi Belediye başkan adayı olarak bir sorumluluk üstlendim. Genel Merkezimiz beni adaylığa layık gördü,  4 aydır bana ve partimize inananlarla birlikte sahada çalışma yürüttük. Şahsıma ve partimize inanan güvenen tüm gönüldaşlarımıza teşekkürlerimi iletiyorum. Hep birlikte güzel bir seçim kampanya sürecini geride bıraktık. Kayseri´de demokrasi adına iyi bir sınav verdiğimizi düşünüyorum. Belediye başkanlığını kazanamadık ama 25 yıl sonra Belediye meclisine CHP´li meclis üyeleri kazandırmayı başardık. 2014 te yüzde 8´ler civarındaki oyları yüzde 23,7 civarına taşıyarak 7 belediye meclis üyeliği kazandık. Meclis üyesi olan arkadaşlarıma da başarılar dilerim. Partimin ilçe ve il örgütüne, özellikle gençlik kollarına, kadın kollarına ve birlikte mücadele ettiğimiz isimsiz kahramanlara, bana inananlara sonsuz şükranlarımı iletiyorum. 31 Mart yerel seçimlerinde sandığa giderek demokrasiye sahip çıkan, bana oy veren ya da vermeyen tüm halkımıza sonsuz teşekkür ediyorum.? Dedi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı