SANAYİ BÖLGESİ TOPLANTISI

SANAYİ BÖLGESİ TOPLANTISI

ISLAH ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ TOPLANTISI YAPILDI- Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Islah Organize Sanayi Bölgeleri çalışması yapıldığını ve bunun ile ilgili toplantının belediye organizasyonunda Kayserili yatırımcılar ile birlikte gerçekleşti

4562 Sayılı Organize Sanayi Bölgeleri yasasında yer alan düzenleme ile Organize Sanayi bölgelerinde daha etkin, verimli ve gelişmeye açık sanayi branşları ile üretimi artırıcı bir takım ön çalışmanın yapıldığını belirten Başkan Memduh Büyükkılıç “Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Melikgazi İlçe sınırları içerisinde yer almaktadır. İlgili yasa hükümleri gereği Islah Organize Sanayi Bölgeleri çalışmasına, bağlı bulunan belediyeler de ortak edilmiştir. Bu neden ile Melikgazi Belediyesi olarak hem kurucu üye, hem bölge belediye hem de ilgili komisyon üyesi olarak bu çalışmanın hem içerisinde hem de organizatörü olarak görev almaktayız. Belediye olarak ıslah organize sanayi bölgelerinde yer almak isteyen girişimcileri belediye olarak bir araya getirerek bir toplantı düzenledik. Bu ön çalışma da, öncelikle yatırımcıların mevcut durumlarını tespit ediyoruz” dedi.

Belediye öncülüğünde yapılan toplantıya 30 girişimcinin iştirak ettiğini ifade eden Başkan Büyükkılıç, toplantıda Islah Organize Sanayi Bölgesi’nde yer almak isteyen girişimcilere 10 maddelik bir bilgi notu dağıtıldığını ve isteklilerin gerekli evrakları tamamlayıp oluşturulan 7 kişilik komisyonda durum değerlendirmesi yapılacağını ve bundan sonraki çalışmaları bu komisyonun yürüteceğini sözlerine ekledi.



Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi

Kayseri OSB'de 3. nizamiyenin temeli atıldı

‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı

2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı