SANAYİ VE TEKNOLOJİ İL MÜDÜRÜ AKÇADIRCI´DAN UYARI

SANAYİ VE TEKNOLOJİ İL MÜDÜRÜ AKÇADIRCI´DAN UYARI

YILLIK İŞLETME CETVELLERİ İÇİN 30 NİSAN SON TARİHTİR

Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Kamil Akçadırcı yazılı bir açıklama ile  ?Yıllık İşletme Cetvelleri´nin teslim edilmesi için son tarihin 30 Nisan 2019 olduğunu hatırlatarak ?30 Nisan 2019 tarihine kadar yıllık işletme cetveli bilgilerini sisteme girmeyen Sanayi Sicil Belgesi sahibi işletmelere 2019 yılında bin 294 TL. idari para cezası uygulanması zorunlu bulunmaktadır? uyarısında bulundu.

Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Kamil Akçadırcı yazılı bir açıklama ile  ?Yıllık İşletme Cetvelleri´nin teslim edilmesi için son tarihin 30 Nisan 2019 olduğunu hatırlatıp şu uyarılarda bulundu:

?6948 sayılı Sanayi Sicil Kanunu hükümlerine göre Sanayi Sicile kayıtlı sanayi işletmelerinin her takvim yılı başından itibaren 4 ay içerisinde bir önceki yıla ait bilgileri içeren yıllık işletme cetvelini Nisan ayı sonuna kadar e-Devlet Kapısı veya Bakanlık web sayfası Sanayi Sicil Bilgi Sistemi üzerinden elektronik ortamda vermeleri zorunludur. 30 Nisan 2019 tarihine kadar yıllık işletme cetveli bilgilerini sisteme girmeyen Sanayi Sicil Belgesi sahibi işletmelere 2019 yılında bin 294 TL. idari para cezası uygulanması zorunlu bulunmaktadır. Yıllık işletme cetveli bilgilerine Bakanlığımızın https://sanayisicil.sanayi.gov.tr web adresinde yer alan ?Sanayi Sicil Bilgi Sistemi? linkinden girilebilecektir.İlimizde sanayi sicile kayıtlı 4.177 sanayi işletmesinden 2.300´ünün halen yıllık işletme cetvelini vermedikleri tespit edilmiştir.Sanayi işletmelerimiz tereddüt edilen hususlarla ilgili olarak bizzat İl Müdürlüğümüz Sanayi Sicil birimine müracaat edebilir veya 444 6 100 nolu telefonumuzdan bilgi ve yardımalabilirler.Sanayi Siciline kayıtlı sanayi işletmelerinin idari para cezasına maruz kalmamaları için, en geç 30 Nisan 2019 tarihine kadar e-Devlet kapısı veya Bakanlığımız web adresinden Yıllık İşletme Cetveli bilgilerini girmeleri gerekmektedir.?


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"