SAMSUN HAZIRLIKLARI BUGÜN BAŞLIYOR!

SAMSUN HAZIRLIKLARI BUGÜN BAŞLIYOR!

SAMSUN HAZIRLIKLARI BUGÜN BAŞLIYOR! PTT 1. Lig’de zirveye yerleşen Kayseri Erciyesspor’da sezonun 8. haftasında deplasmanda oynanacak Samsunspor maçının hazırlıklarına bugün kulüp tesislerinde başlayacak. Takımın son derece moralli ve iyi bir

Sezona hızlı başlayan ve başladığı istikrarı koruyarak 7.haftada zirveye yerleşen Kayseri Erciyesspor’da Samsunspor deplasmanının hazırlıklara bugün Hürriyet Yeniköy’de bulunan Hacı Boydak Spor Tesisi’nde başlayacak. Takım ve kulüp olarak son derece güzel işlere imza attıklarını söyleyen Kulüp Basın Sözcüsü Kaan Savruk, hedefleri doğrultusunda ilerlemeye çalıştıklarını belirterek “Sezona iyi başladık ve iyi bir şekilde devam ediyoruz. Başarıyı ve istikrarı koruduğumuz sürece sezon sonuna umutla bakabiliriz” diye konuştu.

 

Samsunspor karşılaşmasının hazırlıklarına bugün başlanacağını belirten Savruk, “Takım olarak iyi bir konumdayız. Fazla havaya girmeden ilk yarı sonuna kadar bulunduğumuz konumu korumak istiyoruz. Önümüzde zorlu bir maç daha var. Samsunspor maç eksiğine rağmen 7 puan ile orta sıralarda bulunuyor. Yükselmek isteyen azimli takımlar arasında. Onlarda bu maçtan galibiyetle ayrılmanın hesaplarını yapacaklar. Bizde elimizden geleni yaparak serimize devam etmek istiyoruz. Bu doğrultuda antrenman ve hazırlıklarımıza başlayacağız. Eksik futbolcumuz yok. Ancak Gohou’nun kritik bir sakatlığı var. Bu futbolcuya fazla yüklenmeden antrenmanlarını gerçekleştireceğiz.” açıklamasında bulundu.

 

Öte yandan Türkiye Futbol Federasyonu, 1. Lig'in 6. haftasında Samsunspor ile Denizlispor takımları arasında 6 Ekim'de Samsun 19 Mayıs Stadı'nda oynanmakta olan, ancak karşılaşmanın 11. dakikasında şehir elektriklerinin kesilmesi sonucu ertelenen karşılaşmanın 24 Ekim'de oynanmasına karar verdi. (Haber: Taşkın SARIKAYA)

 



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’