ŞAMPİYONLUK KUPASI KAYSERİSPOR'DA

ŞAMPİYONLUK KUPASI KAYSERİSPOR

ŞAMPİYONLUĞA COŞKULU KUTLAMA

PTT 1. Lig'de 33. hafta karşılaşmasında Karşıyaka'yı sahasında 2-1 yenen Kayserispor, şampiyonluk kupasını Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'in elinden aldı. Kadir Has Stadyumu'nda galibiyet sonrası taraftarları ile birlikte kutlama yapan sarı-kırmızılı futbolculara bir madalyada Onursal Başkan Mehmet Özhaseki ve Kulüp Başkanı Bekir Yıldız tarafından verildi. Saha içinde yaşanan sevincin ardından ise şampiyonluk coşkusu sokaklara döküldü.

Süper Lig hedefi ile PTT 1. Lig'e başlayan ve 14. haftada eline aldığı liderlik koltuğunu son haftaya kadar taşıyan Kayserispor, Karşıyaka karşılaşmasını galip tamamlayarak bitime 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Karşılaşma sonrası Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören tarafından şampiyonluk kupası alan Kayserisporlu yöneticiler ve futbolcular, daha sonra sahaya inerek şampiyonluk sevincini taraftarları ile paylaştılar.

ŞAMPİYONLUĞA COŞKULU KUTLAMA

Taraftarları ile sevinç yaşayan Kayserisporlu futbolcular, teknik heyet ve yöneticiler, şampiyonluktan dolayı son derece mutlu olduklarını belirtirken, Onursal Başkan Mehmet Özhaseki ve Kulüp Başkanı Bekir Yıldız'da bu sevince ortak olan isimler arasındaydılar. Futbolculara kutlamalar esnasında başkanlar kupa kaldırarak, futbolculara madalya verdiler. Onursal Başkan Özhaseki, Sezon başından beri bu şampiyonluğu bekliyorduk. Sonunda istediğimiz oldu ve yeniden Süper Lig takımı olduk. Hem taraftar hem de yönetim olarak çok mutluyuz” diye konuştu.

Kulüp Başkanı Bekir Yıldız ise son derece mutlu olduklarını belirterek 1 sezon aranın ardından yeniden Süper Lig2e çıktık. Hem de şampiyon olarak çıktık. Çok güzel bir duygu. Bu başarıda emeği olan herkese teşekkür ediyorum. Özellikle bizlere inanan taraftarlarımıza minnettarız. Onların destekleri ile bugüne geldik” açıklamasında bulundu.

Kadir has Stadyumu'nda yaşanan coşkulu kutlama, stat dışına da yansıdı. Kadir Has önünde buluşan taraftarlar, Kayserisporlu futbolcuları taşıyan otobüs ile birlikte kortej oluşturarak şehir turu yaptılar. 



Melikgazi’nin gençleri final grubu’nda dağıldı

Kayserispor gözünü paşa’ya dikti

Başkan Çolakbayrakdar, dünya ikincisi olan Kocasinan’ın özel sporcusunu tebrik etti

Hacılar Erciyesspor, Malatya'da mağlup oldu

Develigücü 3 puanı 2 golle aldı

Kayserispor’un genç oyuncusu Aras Çelik’e milli davet

Kayseri Spor Lisesi Badminton Türkiye Şampiyonu oldu

Kayserili karateciler, İzmir’den 4 madalya ile döndü

Kayseri 2. Amatör Küme: Güneşli Gençlikspor: 3- Bayraktarspor: 1

Kayseri U17 Ligi: Kocasinan Şimşekspor: 0 - Talasgücü Belediyespor:4

Talasgücü U-14 Futbol Takımı Türkiye Finali’ne yükseldi

Rüya Cimnastik Külübü, Türkiye Şampiyonu oldu

TFF 3. Lig: Karabük İdman Yurdu: 1 - Talasgücü Belediyespor: 0

Majid Hosseini ameliyat oldu

Melikgazi Kayseri’de sayı kraliçesi Aaryn Ellenberg oldu

Melikgazi Kayseri, 2 bin 352 sayı üretti