Şampiyon hep bildiğimiz gibi

Şampiyon hep bildiğimiz gibi

Hayriye Türksoy Hançer, Dünya Üniversite Oyunları’nda Wushu branşında ringe çıktı. İlimizin gururu milli sporcu Hançer, kürsüyü yine bırakmadı ve üçüncülük ile müsabakaları tamamladı. 

Dünya Üniversiteler arası Yaz Oyunları, 28 Temmuz-8 Ağustos tarihleri arasında Çin’de yapılılıyor. Yaz Oyunları’nda ilimizi ve ülkemizi temsil eden isimler arasında Milli Sporcu Hayriye Türksoy Hançer de yer aldı. 

Uzun bir hazırlık döneminin ardından önce Türkiye şampiyonasına katılan Hayriye Türksoy Hançer, hemen ardından ise Dünya Üniversite Oyunları için Çin’e gitmişti. Burada Dünya’nın en iyi sporcuları ile ringe çıkan şampiyon sporcu, Wushu Sanda branşı Büyük Bayanlar kategorisi 52 kiloda müsabakalarda yer aldı. Yarı final müsabakasında rakibine kaybeden Milli Sporcu Hayriye Türksoy Hançer, üçüncülük elde ederek yine büyük bir başarıya imza attı. 

Müsabakaların ardından konuşan Milli Sporcu Hançer, “Böylesine büyük bir organizasyonda ilimizi ve ülkemizi temsil etmek, beni çok mutlu etti. Elimden gelenin en iyisini yapmak için mücadele ettim ve üçüncü oldum. Daha da büyük başarılar için çalışmalarımı sürdüreceğim” dedi.

Haber: Şevket Tekin



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’