ŞAMPİYON SPORCULAR EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ´NDE

ŞAMPİYON SPORCULAR EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ´NDE

EMNİYET MÜDÜRÜ KULULAR, SPORCULARA KİTAP HEDİYE ETTİ

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen ?İpeksi Dokunuşla Sokaktan Madalyaya Uzanan Eller´ projesi ile sporcu olan ve başarı elde eden sporcular, İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular´ı ziyaret etti. Ziyaret sonunda Kulular, sporculara şapka ve kitap hediye etti.

2014 yılından bu yana devam eden ?İpeksi Dokunuşla Sokaktan Madalyaya Uzanan Eller´ projesi, hedefleri doğrultusunda ilerliyor. Geleceğin tekvandocularını yetiştiği proje ile şimdiye kadar 3500 çocuk ve gence ulaşıldı.

Proje kapsamında sporcular, 25-26-27 Aralık 2018 tarihlerinde Okullar arası Yıldızlar müsabakalarında 5 altın madalya, 28-29-30 Aralık 2018 tarihleri arasında Gençler ve Büyükler kulüpler arası müsabakalarda gençlerde 3 altın, büyüklerde 5 altın madalya ve 15-25 Ocak 2019 tarihlerinde Konya´da düzenlenen Gençler ve Büyükler Türkiye şampiyonasında Türkiye beşincisi olmak üzere toplamda 13 altın madalya alma hakkın kazandı. 2014 yılından bu yana devam eden proje kapsamında sporcular, toplamda 350 madalya kazandı.

Sporcular ve A Milli Tekvando Takımı antrenörü Hasan Keleş, Emniyet Müdürü İbrahim Kullular´ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Emniyet Müdürü İbrahim Kulular, şöyle dedi:

?4 yılı aşkındır Toplum Destekli Polis Şube Müdürlüğü ile yürüttüğümüz ?İpeksi Dokunuşla Sokaktan Madalyaya Uzanan Eller´ projemiz ile 350 madalyaya ulaştık. 3 sporcumuz olimpiyatlara seçildi. 3 sporcumuz Balkan Şampiyonası´nda bronz madalya aldı. Kayseri bazında 13 sporcumuz altın madalya aldı. Bize destek ve katkılarından dolayı Saffet Arslan beye teşekkür ediyorum. Hocalarımızın çok desteği oldu. İlimizde 3500 gencimize ulaştık. Bu sayı da her geçen gün artacak.?

A Milli Tekvando Takımı antrenörü Hasan Keleş ise şunları kaydetti:

?Emniyetimize destek ve katkılarından dolayı çok teşekkür ederim. Genç kardeşlerimize spor yapma imkanı sunuyoruz. 4 yıldan bu yana devam eden bu proje 15 yıllık tekvando alt yapını çözdü. 3500 tane lisanslı sporcu hiçbir kulüpte yok. Destek ve katkılarından dolayı müdürümüze ve Saffet Arslan beye teşekkür ediyorum.?

Haber: Şevket Tekin



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak