SALONDA MELİKGAZİ FIRTINASI ESECEK

SALONDA MELİKGAZİ FIRTINASI ESECEK

ÖZTÜRK, ?SPORSEVERLERİ DAVET EDİYORUM?

   Melikgazi Belediyespor voleybol ve basketbol takımları bu hafta maçlarını kendi evinde oynayacak. İlk haftayı lider kapatan basketbol takımı ikinci sırada bulunan Melikşah Üniversitesi´ni ağırlarken, iki haftadır aldığı üstü üste galibiyetler ile tüm dikkatleri üzerine çeken voleybol takımı da lider Hatay Büyükşehir Belediyespor´u konuk edecek.
Ligin ilk haftasında deplasmanda rakibi Zirve Üniversitesi´ni 19 sayı farkla mağlup ederek lige galibiyetle başlayan Melikgazi Belediyespor Basketbol Takımı bu hafta sonu oynayacağı Melikşah Üniversitesi Gelişimspor karşılaşmasının hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.
Sakat ve cezalı oyuncunun bulunmadığı temsilcimizde ilk hafta alınan farklı galibiyet takım üzerinde olumlu etki yaratırken Melikşah Üniversitesi karşılaşmasında da tek hedef galibiyet olarak belirlendi. Antrenör Nihat Kahraman ?Bir hafta boyunca iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Kazanmaktan başka düşüncemiz yok. Oyuncularımıza güveniyorum. Galip gelerek seri yakalamak istiyoruz.? dedi.
Melikgazi Belediyespor-Melikşah Üniversitesi Gelişim Spor karşılaşması bugün Atatürk Spor Salonu´nda Saat 17:00´da oynanacak.
Voleybol 2. Ligi´nde şehrimizi temsil eden Melikgazi Belediyespor Voleybol Takımı da ligde üst üste aldığı iki galibiyetle bir anda bütün dikkatleri üzerine çekti. Topladığı puanlarla zirve yarışından kopmayan ve günden güne daha da güçlenen bir takım hüviyetine kavuşan temsilcimiz hafta sonu ağırlayacağı lider Hatay Büyükşehir Belediyespor karşılaşması için hazırlıklarını tamamladı. Antrenör Fuat kalay nezaretinde Keykubat Tesislerinde günde tek antrenman yaparak bu önemli maça hazırlanan temsilcimizde uzun bir aradan sonra sakatlığı tamamen geçen Mustafa Karahançer takımdaki yerini alacak. Sakat ve cezalı oyuncunun bulunmadığı temsilcimizde tek hedef galibiyet serisinin devam etmesi için galip gelmek. Melikgazi Belediyespor-Hatay Büyükşehir Belediyespor karşılaşması yarın Atatürk Spor Salonu´nda Saat 13:00´da oynanacak.
Bu hafta salonda Melikgazi Belediyespor fırtınası eseceğini belirten kulüp başkanı Serdar Öztürk, ?Voleybol ve Basketbol karşılaşmalarımıza tüm sporseverleri davet ediyorum. İnanıyorum ki her iki takımımızda rakiplerini yenerek galibiyet serisine devam edecektir. Galibiyetleri birlikte kutlamak ve sevincimize ortak olmaları için tüm sporseverleri maçlarımıza davet ediyorum.? dedi. 



Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı