SALGIN HASTALIK 23 NİSAN COŞKUSUNU ENGELLEYEMEDİ

SALGIN HASTALIK 23 NİSAN COŞKUSUNU ENGELLEYEMEDİ

ÇOCUKLAR BUGÜN BAYRAMLARINI DOYA DOYA KUTLAYACAKLAR

Virüs salgını nedeni ile hedeflenenden çok daha küçük ölçek de törenlerle kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 100. yılı kutlamaları kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün öncülüğünde gerçekleştirilen törende Ata’nın manevi huzurunda saygı duruşunda bulunulurken; geleceğimizin teminatı minik ve genç yüreklerde evlerinin balkonlarında ve sosyal medya da kulamalar yaparak salgın nedeni ie sıkıntılı geçen günleri renklendirdiler. İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci’de kutlamalalra dair yaptığı değerlendirmede “ Bütün pencerelerimiz bayraklarla, Atatürk resimleri ile süslendi. Kayseri’nin çocukları bugün bayramlarını doya doya kutlayacaklar” ifadesini kullandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100. Yılı münasebetiyle Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen törene İl Milli Eğitim Müdür Celalettin Ekinci, CHP İl Başkanı Ümit Özer, İYİ Parti İl Başkanı Süleyman Bozkurt, siyasi parti temsilcileri ve öğretmenler katıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci’nin Atatürk anıtına çelenk sunması ile başlayan program Anıt önünde saygı duruşu ve hep bir ağızdan İstiklal Marşı’nın okunması ile devam etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci medya mensuplarına yaptığı değerlendirmede "Ulusal egemenliğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın, aynı güne hediye edilmiş bayramını bugün kutluyoruz. Tabi biraz da buruk kutluyoruz. Dünyanın ve ülkemizin içinde bulunduğu salgın nedeniyle, sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle sosyal mesafeye uyarak Çelenk koyduk ama şunu ifade edebilirim ki, belki sokaklarda belki de evlerimizde bayram yapamıyoruz ama gönüllerimizde ve evlerimizde doya doya bayram yapıyoruz. Kayseri'nin çocukları bugün 23 Nisan'ı doya doya yaşayacaklar. Bütün pencerelerimiz bayraklarla ve Atatürk resimleri ile süslendi. Televizyonlarımızda bakanlığımızın hazırladığı program sabahtan akşama kadar devam edecek. Bizim de Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak her sene yapılan programın ev versiyonu var. Bütün çocuklarımızı saat 13.30'da Kayserimizde birlik ve beraberliğin güzel bir göstergesi olarak kanallarımız aynı anda yayınlayacaklar. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızın kutlu olmasını diliyorum. Bundan sonra sokaklarda ve okullarda yapmayı diliyorum. Yarın Ramazan ayına gireceğiz ve Ramazan ayının da tüm dünyada üzerimizde olan bu musibetten kurtulmamıza vesile olmasını Allah'tan niyaz ediyorum" şeklinde konuştu.

Vali Şehmus Günaydın ve Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büüyükkılıç’da kurmayları ile birlikte ellerinde bayrak şehrin muhtelif sokaklarında dolaşarak ilimiz sakinlerinin, özelliklede minik ve genç yüreklerin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını tebrik ettiler.

Özellikle bu sıkıntılı süreçte canla başla görev yapan Sağlık Çalışanlarına şükranlarını sunan Vali Günaydın ve Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç vatandaşlara da biraz daha sabredip evde kalamaya deva edelim çağrısında bulundular.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100. Yılı kutlamaları salgın hastalık nedeni ile sokak ve meydanlara taşınamazken; yarınlarımızın emanetçisi minik ve genç yüreklerimiz evlerinin balkonlarında ve sosyal medya da gerçekleştirdikleri kutlamalarla umut verip sıkıntılı günlerimize aydınlık oldular.



SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"