SAHTE POLiS!

SAHTE POLiS!

EDINILEN bilgiye göre, M.S.’yi cep telefonundan arayan kişi, kendisini emniyet görevlisi olarak tanıtıp, banka kartlarının terör örgütü tarafından kulla¬nıldığını söyledi. İşin çözümü için verdiği numaralara para göndermesi gerektiğini söyle¬yen şa

Osman Kavuncu mahallesinde H.G.’yi cep telefonundan araya­rak kendisini yine emniyet gö­revlisi olarak tanıtan kişi, bu kez savcının talimatı olduğunu kredi kartı hesabına girileme­mesi için kartını bloke edecek­lerini söyledi. Bunun için kartı­nı ATM makinesine takarak şif­resini girmesini söyleyen şahı­sa inanan H.G., 26 bin 795 lira dolandırıldı.

 

Sanayi Mahallesi Osman Ka­vuncu bulvarı üzerinde bulu­nan özel bankada ise cep telefo­nundan aranan İ.S., kendisini emniyet görevlisi olarak tanıtıp, telefon numarasından savcının hesabına girildiğini, işin çözü­mü için verdiği TC kimlik nu­marasına para göndermesi ge­rektiğini belirten şüpheli tara­fından 10 bin lira dolandırıldı.

 

Emniyet görevlileri, vatandaşla­rı bir kez daha uyararak polisin kimseden para istemeyeceğini, bu gibi durumlarla karşılaşıldı­ğında 155 hattını aramaları ge­rektiğini kaydetti.

 



Yakalanmamak için baza ile duvar arasına saklandı

Kavgada kan aktı

Bağ evi fareleri yakalandı

Kayseri’de otomobil tramvay yolunu girdi: 2 yaralı

Park halindeki otomobil yanarak küle döndü

Cinsel saldırıdan cezası bulunan şahıs polisten kaçamadı

İş yeri kurşunlandı

Tır devrildi, içecekler yola savruldu

Zehirlenen öğrencilerle ilgilenmek yerine, basın mensuplarına saldırdılar

Uyuşturucu operasyonları: 21 tutuklama

Terör soruşturmalarında 16 kişiye işlem yapıldı

Polis kaçakçılara göz açtırmıyor

Kazada yaralanan genç kız hayatını kaybetti

Otobüsle uyuşturucu sokmaya çalışanlar yakalandı

Operasyonda lav silahı ele geçirildi

İstemeye gittiği kızın abisini vurdu