ŞAHAN AİLESİ´NİN MUTLU GÜNÜ

ŞAHAN AİLESİ´NİN MUTLU GÜNÜ

EFEHAN VE YİĞİTHAN ERKEKLİĞE İLK ADIMI ATTI?

İlimizin tanınmış simalarından Zeki Sungur ile Adıgüzel Şahan´ın torunları, Erol-Buket Şahan´ın oğulları Efehan ile Yiğithan görkemli bir sünnet düğünü ile erkekliğe ilk adımlarını attılar.

Kayseri´nin sevilen işadamlarından Erol Şahan´ın oğulları, Zeki-Aliye Sungur ile Hatice-Adıgüzel Şahan´ın torunları Efehan ile Yiğithan, Elit Düğün ve Balo salonunda gerçekleştirilen görkemli bir sünnet düğünü ile erkekliğe ilk adımını attılar?

Erol ve Buket Şahan çifti davetlileri salonun girişinde tek tek karşıladı. Düğün törenine MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Yeni Ufuklar Derneği Onursal Başkanı İbrahim Sungur, MHP Kocasinan Belediye Başkan aday adayı Nazmi Yücel, Bilgi Yurdu Derneği Başkanı Mustafa Öztürk, Kayseri Taş Mektepli Ülkücüler Başkanı Mustafa Karatoprak, TFF Kayseri Bölge Müdürü Vahdi Elbaşı ile kalabalık bir davetli topluluğu katılırken, sünnet çocukları Efehan ile Yiğithan salona tahtın üzerinde mehter marşı eşliğiyle girdi.

Tebrikleri kabul eden Şahan Ailesi pastayı da oğulları Efehan ile Yiğithan´la birlikte kesti. Büyükşehir Belediyesi Mehter takımının konser verdiği, Folklor ekibinin gösteriler yaptığı ve mahalli sanatçılarında sahne aldığı düğünde davetliler geç saatlere kadar gönüllerince eğlendi.

Düğün boyunca konuklarla yakından ilgilenen Erol Şahan ve eşi Buket Şahan gazetemize yaptıkları değerlendirme de mutluluklarını dile getirerek, ?Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm eş dost ve akrabalarımıza teşekkür ediyoruz. Allah çocuklarımızın bu mutlu gününü bizlere nasip etti. İnşallah çocuklarımızın mürüvvetlerini de hep birlikte görürüz? ifadelerini kullandı.



Sosyal medya fenomeni toprağa verildi

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti