SAHADA OLMANIN FAYDASINI GÖRÜYORUZ

SAHADA OLMANIN FAYDASINI GÖRÜYORUZ

AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, AK Parti teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan yardımcısı Erkan Kandemir, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve Yerel Yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin Kayseri ziyaretlerini değerlendi

Başkan Çopuroğlu “Teşkilatımız verilen görevleri layığı ile yapmaktadır. Sürekli sahadayız ve bunun faydalarını her zaman görmekteyiz” ifadesini kullandı.

AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu Ak Parti üst düzey yöneticilerince ilimize gerçekleştirilen ziyaretlere yönelik yaptığı değerlendirmede “Dün akşam itibariyle Yerel Yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcımız, Bakan Yardımcımız, teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan yardımcımızın Kayseri ziyaretleri bizleri ziyadesi ile memnun etti. Tabi sosyal medya ve basın camiasında farklı algılandı. Kayseri teşkilatları içerisinde sanki bir şeyler yapılacakmış gibi bir algı oluştu. Bizler akşam teşkilat başkanımız ve bakanlarımız ile bir araya geldik. Kayseri özelinde konuşacaklarımızı konuştuk. Millet bahçesinden tutunda Kayseri’de yapılacak hizmetleri tek tek konuşabilme imkânımız oldu. Tabi konuşmalarımızda birinci önceliğimiz Kayseri ve Kayseri’nin ihtiyaçları idi. Amacımız, her platformda Kayserimizi ve ihtiyaçlarını gündeme getirmek. Bizlerde onu yaptık” ifadesini kullandı.

İl Başkanı Çopuroğlu, Teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir’in Kayseri ziyaretleri ile ilgili yaptığı açıklamada, ‘’bir il başkanının duyması gereken gurur verici sözleri duyduk’’ dedi. Çopuroğlu konuşmasını şöyle sürdürdü; Teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan yardımcımızın Kayseri ziyaretlerinin planlı programlı olmadığı ile alakalı olarak özellikle sosyal medya ve basın camiasında, il başkanlığımızı ilgilendiren yayınlar yapıldı. Biz Genel Başkan yardımcımıza herhangi bir soru sormadık. Sayın Erkan Kandemir Başkanımız, haziranın huzurunda bir il başkanının duyması gereken gurur verici bir konuşma yaptı. Kendisine bu süreçte bizlere katkı vermesi adına teşekkür ediyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatları ile bundan sonraki süreçte beraber çalışmak istediğimizi ve bunun devam ettirilmesi ile alakalı kanaatlerini belirttiler. Akşam saat 23.00 gibi şehrimizden yolcu ettik. Kayseri adına güzel ve kazançlı bir gün oldu “ şeklinde konuştu.

AK teşkilatların her zaman sahada olduğunu belirten İl Başkanı Şaban Çopuroğlu,’’ sahada olduğumuzun faydasını her atmosferde görüyoruz. Onun içinde çalışmaya devam ediyoruz’’ değerlendirmesinde bulundu.

Her Bakanlarımız geldiğinde Kayseri’nin ihtiyaçlarını aktarıyoruz diyen İl Başkanı Çopuroğlu “Özellikle Sayın Murat Kurum Bakanımızın Kayseri ziyaretlerinde, devam etmekte olan projelerin gidişatı ile alakalı birinci ağızdan kanaatlerini öğrenme şansımız oldu. Bizler sahada yoğun çalışmaya başlamamız ile birlikte vatandaşlarımız bizlere ‘Seçim mi var ki?’ diye soruyorlar. Seçim 2023-2024 te var. Ancak hep zaman zaman söylenir ‘Hep seçim zamanı geliyorsunuz’ diye. Bu tür ifadelere mazhar olmamak için vakti ile işimizi iyi yapmak gayretindeyiz”dedi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı