SAĞLIK İÇİN

SAĞLIK İÇİN

BÜYÜKŞEHİR VAR

Geçen yıl 12 bin kişinin katılımıyla Sarımsaklı´da yaptığı Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü ile bir rekora imza atan Büyükşehir Belediyesi Spor Etkinlikleri A.Ş., bu yıl kitle sporlarına yeni bir rekor ile başladı. Yine Sarımsaklı´da yapılan yürüyüşe yaklaşık 20 bin kişi katıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de geçen yıl olduğu gibi yine halk ile birlikteydi. Yürüyüşe katılanlar ayrıca Sarımsaklı Barajı´na 15.000 fidan dikti.

Büyükşehir Belediyesi Spor Etkinlikleri A.Ş. tarafından düzenlenen Sağlıklı Yaşam Yürüyüşleri bu yıl bir rekorla başladı. Yürüyüşe şehrin farklı bölgelerinden kaldırılan servislerle her yaş grubundan yaklaşık 20 bin kişi katıldı. Katılımcılara yürüyüş öncesi şapka ve su dağıtıldı. Yürüyüşe Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de iştirak etti ve binlerce katılımcı ile birlikte yürüdü.

Yürüyüşün birinci bölümünde Park Bahçeler ve Ağaçlandırma Daire Başkanlığı tarafından temin edilen 15.000 fidan Başkan Çelik ve vatandaşların katılımı ile dikildi. Sosyal medya üzerinden Spor A.Ş´ye ulaşan engelli bir vatandaşımızın ağaç dikme isteğini ise Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik bizzat kendisi yerine getirdi. Başkan Çelik, ?Bugün etkinliğe katılmayı çok isteyen fakat gelemeyerek bizlere ulaşan Gülşen Hanım adına bir fidan diktik. Bu fidanımızı tüm engellilere ithaf ediyoruz? dedi.

Yürüyüşte yaptığı konuşmada Büyükşehir Belediyesi´nin çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Çelik ?Toplu taşımdan ulaşıma, alt yapıdan yeşil alana kadar birçok hizmeti şehrimize kazandırıyoruz. Ayrıca konu insana yatırım olunca biz de akan sular duruyor. Sosyal ve sportif faaliyetler en keyif aldığımız işlerin başında geliyor. Kış mevsiminde Sarımsaklı Barajı´nı DSİ´den devralmıştık. Muazzam bir proje hazırlıyoruz. Sarımsaklı Barajı, Orta Anadolu´nun en büyük aktivite merkezi ve en büyük macera sporlarının yapılabileceği bir alan olacak? diye konuştu.

Sosyal Belediyeciliği en iyi şekilde yaptıklarını ifade Başkan Çelik, Sarımsaklı Barajı´ndaki Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü için farklı mahallelerden 100´den fazla otobüs kaldırdıklarını kaydetti. Başkan Çelik, yürüyüş alanında bulunan vatandaşlarla bol bol fotoğraf çektirerek sohbet etti. Gençlerle voleybol oynayan Başkan Çelik çocuklarla da yakından ilgilendi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, 18 Nisan´da yapacakları önemli bir etkinlik hakkında da bilgi verdi. Başkan Çelik, 18 Nisan´da Cumhuriyet Meydanı´nda Guinness Rekorlar Kitabı´na girecek bir etkinlik yapılacağını açıkladı.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Melikgazi’nin gençleri final grubu’nda dağıldı

Kayserispor gözünü paşa’ya dikti

Başkan Çolakbayrakdar, dünya ikincisi olan Kocasinan’ın özel sporcusunu tebrik etti

Hacılar Erciyesspor, Malatya'da mağlup oldu

Develigücü 3 puanı 2 golle aldı

Kayserispor’un genç oyuncusu Aras Çelik’e milli davet

Kayseri Spor Lisesi Badminton Türkiye Şampiyonu oldu

Kayserili karateciler, İzmir’den 4 madalya ile döndü

Kayseri 2. Amatör Küme: Güneşli Gençlikspor: 3- Bayraktarspor: 1

Kayseri U17 Ligi: Kocasinan Şimşekspor: 0 - Talasgücü Belediyespor:4

Talasgücü U-14 Futbol Takımı Türkiye Finali’ne yükseldi

Rüya Cimnastik Külübü, Türkiye Şampiyonu oldu

TFF 3. Lig: Karabük İdman Yurdu: 1 - Talasgücü Belediyespor: 0

Majid Hosseini ameliyat oldu

Melikgazi Kayseri’de sayı kraliçesi Aaryn Ellenberg oldu

Melikgazi Kayseri, 2 bin 352 sayı üretti