SAĞLIK BAKAN YRD. PROF. DR. GÜVEN

SAĞLIK BAKAN YRD. PROF. DR. GÜVEN

GAZETECİLER CEMİYETİ´Nİ ZİYARET ETTİ

Çeşitli inceleme ve temaslarda bulunmak üzere ilimize  gelen Sağlık Bakan Yardımcısı Prof.Dr.Muhammet Güven Kayseri  programının  son durağında Kayseri Gazeteciler  Cemiyeti´ni ziyaret ederek  üçüncü  dönem cemiyet  başkanlığına seçilen  Veli Altınkaya ve ekibini tebrik ederek  ?Hayırlı Olsun? temennisinde  bulunup Kayseri´nin bir sağlık şehri olduğunun altını çizdi?

Sağlık Bakan Yardımcısı Prof.Dr.Muhammet Güven´i  Cemiyet Hizmet binası girişinde Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı  Veli Altınkaya ve Yönetim Kurlu Üyeleri karşıladı?

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı  Veli Altınkaya ziyaretteten duyduğu memnuniyeti dile getirip, ilimizdeki  sağlık çalışmları hakkında kısa değerlendirmede bulunduktan sonra ?Prof.Dr. Muhhamet Güven´in Bakan Yardımcısı olarak ilimizdeki sağlık yatırımlarına ciddi katkı vereceğini umuyoruz? ifadesini   kullandı?                                                                

Sağlık Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Muhammet Güven´de değerlendirmesine kendisinin tam bir Kayserili olduğunu ve Kayseri ile gönül bağının hep devam edeceğini  vurgulayarak  başlayarak ?Kayseri ile olan gönül bağımız bitmeyecek. Burada anılarımız var, yaşanmışlıklar var, dostlarımız var. Bunları unutacak değiliz. Kayseri´yi zaman zaman ziyaret edeceğiz ve Kayseri ile ilgili yapılması gereken her şeyde mutlaka elimizi taşın altına koyacağız.Kayseri bir sağlık şehridir, 2 büyük hastanesiyle ve çok sayıda gerek özel gerek kamu hastaneleri ile tam sağlık şehri olduğunu söyleyebiliriz. Sağlık turizmi açısında da Kapadokya bölgesinde yer alması ve nitelikli bir çok işlemin yapılıyor olması anlamında potansiyel bir şehirdir? şeklinde konuştu.                                           

Sağlık Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Güven sözlerinin sonunda  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı gerçekleştirilen Şehir Hastanesi´nin eksikliklerinin yakın zamanda giderileceğini ve çok yakında tam kapasite hizmet vereceğini vurgulayarak  şunları  kaydetti??Tam fonksiyonu ile olmasa da yüzde 90 fonksiyonu ile Şehir Hastanesi hizmet görüyor. İnşallah önümüzdeki kısa süre içerisinde de tüm fonksiyonlarıyla hizmet görmeye başlayacak. 10 binin üzerinde günlük poliklinik ve yüzde 90 oranında doluluk ile gidiyor. Buda çok önemlidir. Şehrin önemli bir ihtiyacını karşılıyor. Oldukça modern ve dünya çapında bir hastane şehrimize kazandırıldı.?



SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Eyvan Sohbetleri'nin konusu 'Kayseri'de Ramazan gelenekleri' oldu

Büyükkılıç Yahyalı'dan seslendi: "Yerli ve milli görüşün gerçek hizmetkarı, gerçek evlatlarıyız"

Başkan Çolakbayrakdar: "Kayserililerin keyif alacağı bir Kocasinan inşa ediyoruz"

Kayseri Adliyesi seçimler için hazırlandı

Başkan Yalçın: "İhracattaki artış büyümeye pozitif katkı sağlayacaktır"

Başkan Büyükkılıç vatandaşla buluştu, kale surlarından Kayseri’ye mesaj verdi

Kayseri’nin pastırma ve sucuk kültürü bu müzede yaşayacak

Hacılar’da TOKİ çalışmaları başladı

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi