SAĞLAM´DAN VEDA MESAJI

SAĞLAM´DAN VEDA MESAJI

?KAYSERİSPOR´A BAŞARILAR DİLERİM?

Kayserispor Teknik Direktörlüğü görevinden istifa eden Ertuğrul Sağlam, veda mesajı yayınladı. Sağlam, ?Bundan sonraki süreçte Kayserispor´a başarılar dilerim´ dedi.

Spor Toto Süper Lig´de 14.hafta geride kalırken, Kayserispor 14.hafta mücadelesinde Trabzonspor´a mağlup olmuştu. Karşılaşmanın ardından Kayserispor yönetimi, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ile toplantı yaptı. Toplantı sonunda ise Sağlam, görevinden istifa etti.

İstifa sonrası Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, veda mesajı yayınladı. Sağlam, mesajında şu görüşlere yer verdi: ?Sezon başında büyük bir istek ve coşkuyla göreve geldiğimiz, çeşitli zorluklar nedeniyle hedeflediğimiz noktaya ulaşamadığımız Kayserispor´a bugün itibariyle veda ediyoruz. Trabzonspor maçının ardından futbolun gerçekleri doğrultusunda bir kan değişikliğinin Kayserispor´a fayda getireceği düşüncesiyle Sayın Başkan Erol Bedir ile yaptığımız görüşme neticesinde herhangi bir tazminat talebim olmadan karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık. Görev yaptığımız süreçte birlikte mücadele verdiğimiz değerli büyüğüm Kayserispor Başkanı Sayın Erol Bedir, yönetim kurulu, kulüp çalışanları, futbolcu arkadaşlarımız ile bize destek olan taraftarımız, yerel basın ve tüm Kayseri halkına teşekkür ederim. Bundan sonraki dönem için de bende her zaman ayrı yeri olan Kayserispor´a başarılar dilerim.?

Haber: Şevket Tekin



Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor-trabzon maçı biletleri satışa çıktı

‘Yılmaz’dan temkinli açıklama

Burak Yılmaz: “Ben umutluyum, daha iyi olacağız”

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor 40 puana erişmek istiyor

Maçı bilet fiyatları belli oldu