SAĞLAM´DAN ALANYA VURGUSU

SAĞLAM´DAN ALANYA VURGUSU

?ALANYA MAÇI BİZİM İÇİN DÖNÜM MAÇI OLACAK?

Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, yaptığı açıklama ile 13.haftada oynanacak olan Alanyaspor karşılaşmasının önemine dikkat çekti. Sağlam, ?Alanya maçı bizim için dönüm maçı olacak´ dedi.

Spor Toto Süper Lig´de 13.hafta milli maçlar nedeniyle, 23-26 Kasım´da oynanacak. 13.hafta karşılaşmasında Kayserispor-Aytemiz Alanyaspor´a konuk olacak.

Sarı-kırmızılı ekip, Alanyaspor karşılaşmasının hazırlıklarına çarşamba günü yaptığı antrenmanla başlamıştı. Kayserispor, Perşembe günü yaptığı antrenman ile hazırlıklarını sürdürdü. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlan yönetiminde gerçekleştirilen antrenman 1,5 saat sürdü. Öte yandan, perşembe günü gerçekleştirilen antrenmanı Kulüp Başkanı Erol Bedir de yakında takip etti. Başkan Bedir, Ertuğrul Sağlam ile uzun süre saha içerisinde konuştu.

Antrenman öncesin açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, 13.haftada oynanacak olan Alanyaspor karşılaşmasının önemine dikkat çekti. Sağlam, şöyle dedi: ?Alanyaspor ile oynayacağımız, bizim ve rakibimizin için önemli olan karşılaşmanın hazırlıklarına üç günlük iznin ardından başladık. Sakat oyuncularımız bize katılmadı. Tabii milli arada tedavileri tüm hızıyla devam ediyor. Hafta başında bizimle beraber olacaklar. Milli takım oyuncularımızın da katılımı ile tam takım halinde çalışacağız. Sıkıntılı bir süreci yaşıyoruz. Şuna inanıyoruz, oyuncularımız üzerine düşeni yapacak ve Alanya maçı ile sıkıntılı dönemi aşacağız. Oyuncularıma sonuna kadar güveniyorum. Oyuncularımda, karakterli duruş sergileyecekler. Alanya maçını bir dönüm maçı olarak görüyoruz. Bu nedenle de ona göre sahada olacağız.?

Haber: Şevket TEKİN



Melikgazi’nin gençleri final grubu’nda dağıldı

Kayserispor gözünü paşa’ya dikti

Başkan Çolakbayrakdar, dünya ikincisi olan Kocasinan’ın özel sporcusunu tebrik etti

Hacılar Erciyesspor, Malatya'da mağlup oldu

Develigücü 3 puanı 2 golle aldı

Kayserispor’un genç oyuncusu Aras Çelik’e milli davet

Kayseri Spor Lisesi Badminton Türkiye Şampiyonu oldu

Kayserili karateciler, İzmir’den 4 madalya ile döndü

Kayseri 2. Amatör Küme: Güneşli Gençlikspor: 3- Bayraktarspor: 1

Kayseri U17 Ligi: Kocasinan Şimşekspor: 0 - Talasgücü Belediyespor:4

Talasgücü U-14 Futbol Takımı Türkiye Finali’ne yükseldi

Rüya Cimnastik Külübü, Türkiye Şampiyonu oldu

TFF 3. Lig: Karabük İdman Yurdu: 1 - Talasgücü Belediyespor: 0

Majid Hosseini ameliyat oldu

Melikgazi Kayseri’de sayı kraliçesi Aaryn Ellenberg oldu

Melikgazi Kayseri, 2 bin 352 sayı üretti