SAĞLAM, GÖZÜNÜ BURSASPOR MAÇINA DİKTİ

SAĞLAM, GÖZÜNÜ BURSASPOR MAÇINA DİKTİ

?GELECEĞE UMUTLA BAKMAMIZ İÇİN BURSA MAÇINI KAZANMALIYIZ?

Kayserispor´da Bursaspor mesaisi devam ederken, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, yaptığı açıklamada, Bursaspor maçından mutlaka galibiyet almaları gerektiğini vurguladı. Sağlam, ?Geleceğe umutla bakmamız için Bursaspor maçını kazanmalıyız´ dedi.

Spor Toto Süper Lig´de 2.hafta heyecanı, 17-18-19 ve 20 Ağustos´ta oynanacak olan müsabakalarla yaşanacak. Kayserispor, 2.hafta karşılaşmasında Kayserispor-Bursaspor´a konuk olacak.

Sarı-kırmızılı ekip, çarşamba günü gerçekleştirdiği antrenman ile Bursaspor maçının hazırlıklarına başladı. Kayserispor, perşembe gününü çift antrenman ile tamamlarken, cuma günü yapacağı antrenman ile hazırlıklarını tamamlayacak ve aynı gün Bursa´ya gidecek.

Bursaspor maçına ilişkin açıklamalarda bulunan Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, ?Geleceğe umutlu bakabilmek için Bursaspor maçını galibiyet ile sonlandırmalıyız´ dedi. Sağlam sözlerini şu şekilde sürdürdü: ?Kazandığımız bu karşılaşmada aldığımız 3 puanı daha keyifli hale getirmek ve geleceğe daha umutlu bakabilmek açısından Bursaspor karşılaşmasını da iyi geçmek zorundayız. Bursaspor iyi bir takım. Her ne kadar geçen hafta Fenerbahçe´ye yenilmiş olsalar da onlarda kendi taraftarları önünde oynayacağı ilk karşılaşmayı kazanmak isteyeceklerdir. Dolayısıyla 2 tane maçın sonucunu isteyen, iyi oynamak isteyen, kazanma adına her şeyi sahaya koyacak takımın karşılaşmasının güzel ve keyifli geçeceğine inanıyorum. İnşallah bu karşılaşmadan bizi mutlu edecek, gelecek adına camianın ve taraftarın moralini yukarı çıkaracak oyun ve sonuçla dönersek sezonun bundan sonraki bölümü bizim için daha keyifli geçecektir.

O yüzden Bursaspor karşılaşmasını çok önemsiyoruz. Oyuncularımız Antalyaspor karşısında ortaya koydukları mücadelenin daha üstüne çıkacaklar. Oyun kalitesini daha da artıracaklar ve doğru yaptığımız işleri daha mükemmele ulaştırma adına sorumluluk alacaklar. Antalyaspor maçında hatalarımızda vardı. Onu da her geçen gün azaltacağız ve Bursaspor maçında bu hataları daha az yapacağız. İnşallah güzel bir karşılaşma oynayıp, oradan güzel bir sonuçla ayrılacağız.?

Haber: Şevket Tekin



Melikgazi’nin gençleri final grubu’nda dağıldı

Kayserispor gözünü paşa’ya dikti

Başkan Çolakbayrakdar, dünya ikincisi olan Kocasinan’ın özel sporcusunu tebrik etti

Hacılar Erciyesspor, Malatya'da mağlup oldu

Develigücü 3 puanı 2 golle aldı

Kayserispor’un genç oyuncusu Aras Çelik’e milli davet

Kayseri Spor Lisesi Badminton Türkiye Şampiyonu oldu

Kayserili karateciler, İzmir’den 4 madalya ile döndü

Kayseri 2. Amatör Küme: Güneşli Gençlikspor: 3- Bayraktarspor: 1

Kayseri U17 Ligi: Kocasinan Şimşekspor: 0 - Talasgücü Belediyespor:4

Talasgücü U-14 Futbol Takımı Türkiye Finali’ne yükseldi

Rüya Cimnastik Külübü, Türkiye Şampiyonu oldu

TFF 3. Lig: Karabük İdman Yurdu: 1 - Talasgücü Belediyespor: 0

Majid Hosseini ameliyat oldu

Melikgazi Kayseri’de sayı kraliçesi Aaryn Ellenberg oldu

Melikgazi Kayseri, 2 bin 352 sayı üretti