SAĞDUYU İLE TERÖR BELASIDAN KURTULACAĞIZ

SAĞDUYU İLE TERÖR  BELASIDAN  KURTULACAĞIZ

AK Parti Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel, son dönemlerde tırmanan terör olaylarının arkasında emperyalist güçlerin yanı sıra bölge ülkelerinin de olduğunu belirterek, “ Milletimiz oynanan oyunların farkında olmalı. Büyük bir devlet olan Türkiye,

30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle yazılı bir açıklama yapan AK Parti Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel,  ülke gündeminde terör olaylarının önemli bir yer işgal etmeye başladığını belirterek, halkın bu konuda doğru bilgilendirilmesi ve bilinçlendirilmesinin büyük önem taşıdığına vurgu yaptı.

 

İstihbarat raporlarına göre, terör örgütü PKK’nın asker ve sivil katliamlarını artırmak suretiyle, milleti galeyana getirme ve Devletle çatıştırma gayreti içerisinde olduğunu ifade eden Karayel, şunları kaydetti:

 

“Bu süreçte halkımızın terörün nereden geldiğini ve hedefinin ne olduğunu çok iyi bilmesi ve bilinçlendirilmesi gerekir. Bu işin arkasında emperyalist güçlerin yanı sıra bölge ülkeleri de var. Ülkemizin büyümesini, güçlenmesini ve bölgesinde model olmasını istemeyen güçler, terörist faaliyetleri destekleyerek, bizi iç meselelerle uğraştırmak istiyorlar. Kalkınmasını tamamlamış dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına girmiş, işsizliği azaltmış, kendi savunma sanayisini hayata geçirmiş ve yetişmiş insan gücünü üretime kazandırmış bir ülkeyi kim ister ki? Yakalanan silahlar ve istihbarat birimlerimizin elde ettiği bilgiler var. Terörü birkaç bin kişinin eline silah alarak dağa çıkması ve bir mücadeleye girişmesi olarak algılarsak, yanılgıya düşeriz. Bu nedenle milletimizin oynanan oyunları iyi bilmesi ve sağduyuyla yaklaşması elzemdir. Devletimize güveneceğiz. Büyük bir devlet olan Türkiye, bu badireleri atlatacak güçtedir. Güvenlik birimlerimiz şuanda o bölgede alan temizliği yapmaktadırlar. Terör yuvaları tek tek vurulmakta ve gruplar etkisiz hale getirilmektedir.”

 

Karayel, “bütün engellemelere rağmen Türkiye’nin 2023 yılı hedeflerini gerçekleştirmek için var gücümüzle çalışacağız. Bu düşüncelerle, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı içtenlikle kutluyor, milletimizin her türlü güçlük karşısında daima zaferler elde etmeye devam edeceğine olan inancımızı yineliyorum” dedi.

 



SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Gazete Talas yine dopdolu

Eyvan Sohbetleri'nin konusu 'Kayseri'de Ramazan gelenekleri' oldu

Büyükkılıç Yahyalı'dan seslendi: "Yerli ve milli görüşün gerçek hizmetkarı, gerçek evlatlarıyız"

Başkan Çolakbayrakdar: "Kayserililerin keyif alacağı bir Kocasinan inşa ediyoruz"

Kayseri Adliyesi seçimler için hazırlandı

Başkan Yalçın: "İhracattaki artış büyümeye pozitif katkı sağlayacaktır"

Başkan Büyükkılıç vatandaşla buluştu, kale surlarından Kayseri’ye mesaj verdi

Kayseri’nin pastırma ve sucuk kültürü bu müzede yaşayacak

Hacılar’da TOKİ çalışmaları başladı

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı