SAFFET ARSLAN’DAN AHDE VEFA ÖRNEĞİ

SAFFET ARSLAN’DAN AHDE VEFA ÖRNEĞİ

İpek Grup Yönetim Kurlu Başkanı ve medya grubumuzun ortaklarından İş Adamı Saffet Arslan büyük bir ahde vefa örneği göstererek yıllar önce hayatını kaybeden eski olarak Hüseyin Güner ve hayattaki eşi Kadriye Güner adına okul yaptırıyor. Melikgazi Belediyesi ile ortaklaşa yapılacak olan 12 derslikli okulun temeli törenle atıldı.

 İpek Grup Yönetim Kurlu Başkanı ve medya grubumuzun ortaklarından İş Adamı Saffet Arslan’ın eski ortağı ve eşi adına Tavlusun Mahallesi’nde Melikgazi Belediyesi ile ortaklaşa yaptıracağı 12 derslikli Hüseyin-Kadriye Güner İlkokulu’nun temeli törenle atıldı.

Arslan törende yaptığı konuşmada Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu’na şükranlarını sunup gelecek nesillere iyi eğitim vermek gerektiğini vurgulayarak şöyle konuştu "Belediyemiz imar uygulamasını yaparak böyle bir arsayı tahsis etmiş alt yapısını oluşturmuş olmasaydı belki bu okul henüz hayata geçmiş olmazdı. Yarınki nesil güzel olacaksa eğitimini iyi vermek lazım. İnşallah burada evlatlarımız güzel yetişir ve yarınki Türkiye'ye katkı sağlarlar. Tavlusun'a hayırlı olsun.”

Törenin bir diğer önemli isimi Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu’da Melikgazi'ye birçok okulu kazandırdıklarını hatırlatarak şunları kaydetti "Şu anda tam 14 tane okulun çalışması devam ediyor. Birçok alanda temeller atıyoruz. Altınoluk'tan işte Tavlusun'a kadar çalışmalarımız var. Okullar, camiler, sağlık ocakları gibi Melikgazi'nin ihtiyacını karşılamak üzere gece gündüz çalışıyoruz. Bu okulda onlardan bir tanesi. Bu okulun ismini de Hüseyin-Kadriye Güner İlkokulu olarak vermiş olacağız. Tavlusun bölgemizde imar çalışmasının tamamlanmasıyla birlikte arsanın bize geçmesi ile bir okul çalışmasını yapabileceğimize karar verdik. Burada 12 derslikli güzel bir İlkokulu inşallah Tavlusun Mahallemize kazandırıyoruz. Belediyemiz ve hayırseverimiz ile işbirliği içinde bu okulu yapacağız. Saffet Arslan Bey'den Allah razı olsun bu işe vesile oldu. Zaten kendisi Kayseri'nin medarı iftarı ve hayırseveri. Bundan sonra da inşallah el ele verip farklı projeleri hep birlikte gerçekleştireceğiz. Okulun temelini atarak bugün bismillah diyoruz. Yazın sonuna inşallah büyük ölçüde kaba inşaatımızı tamamlayıp gelecek seneye yetiştireceğiz. Cenab-ı Allah hayırlı eylesin. Buradan okuyacak gençlerimizin ülkemizei Kayserimize faydalı olmasını temenni ediyorum. Tekrar hayırseverimize, Saffet Abi'ye ve Kadriye Hanım'a teşekkür ediyorum."

Konuşmaların ardından okulun temeli atıldı.



Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor

Kayseri Büyükşehir'in kırsala desteği sürüyor

“Vize çilesi AB ile ticaretimizi durma noktasına getirdi”

Talas'ta 23 Nisan coşkusu alanlardan taştı

Batman’daki miniklere zeybek kültürünü aşıladılar

Başkan Büyükkılıç'a "TÜBİTAK" ziyareti

Kocasinan’da 3 gün sürecek olan Çocuk Şenlikleri başladı

“Meslektaşlarımızın masa başında ölmesini istemiyoruz”