SAADET´Lİ KADINLARDAN YILBAŞI KUTLAMALARINA TEPKİ?

SAADET´Lİ KADINLARDAN YILBAŞI KUTLAMALARINA TEPKİ?

OLGUN ?NOEL BABA´NIN KIRMIZI PELERİNİ KANLI BİR ÖRTÜDÜR?

Saadet Partisi İl Kadın Kollarınca Parti Hizmet binasında tertiplenen basın açıklamasında medya mensuplarına yaklaşan yılbaşı kutlamaları ile ilgili olarak değerlendirmede bulunan Kadın Kolları Başkanı Sümeyye Olgun ?Ne inancımızda, ne tarihimizde, nede geleneklerimizde yeri olmayan ?Noel Baba´ figürü sinsi ve kirli bir projenin ürünüdür? değerlendirmesinde bulunarak yaklaşan yeni yıl vesilesi ile planlanan kutlamalara tepki gösterdi?
Saadet Partisi İl Kadın Kollarınca parti hizmet binasında gerçekleştirilen basın açıklamasında Salonu dolduran Saadet Partili kadın ve gençler adına medya mensuplarına değerlendirmede bulunan Kadın Kolları İL Başkanı Sümeyye Olgun yılbaşı kutlamalarına tepki gösterip, Noel Baba figürünün kültürü yozlaştıran bir projenin ürünü olduğunu vurgulayarak ? Ülkemizde giderek artan bir şekilde Noel kutlaması çılgınlığı yaşanmaktadır. Sahte sevimliliği ve kırmızı pelerini ile ekranlarımızı, caddelerimizi, vitrinlerimizi işgal etmiş bir Noel Baba vardır. Ne tarihimizde, nede geleneklerimizde, ne inancımızda hiçbir yeri olmayan Noel Baba figürü sinsi ve kirli bir projenin ürünüdür. Noel Baba genç nesilleri kimliksizleştirme projesidir. Noel Baba, Müslümanları, kendi tarihine, kendi inancına, kendi kültürüne yabancılaştırma projesidir? ifadesini kullandı.
Hırıstiyan Dinine ait ?Noel Bayramı´nın kültürümüzde yeri olmadığını vurgulayan Olgun sözlerinin sonunda Noel Baba´nın sevimli yüzünün sahte bir maske, kırmızı pelerini kanlı bir örtü olduğunu hatırlatarak şunları kaydetti? ? Bu sinsi oyuna dur demek ve gerçekleri görmek zorundayız. Noel Baba´nın sevimli yüzü, sahte bir maske, kırmızı pelerini kanlı bir örtüdür. O pelerinin altında emperyalizmin kirli dünyası vardır. Gelin bu kültür emperyalizmine karşı koyalım. Aslımıza tarihimize, inancımıza sarılalım. Noel Baba safsatalarıyla oyalanmak yerine, imanlı, inançlı, eğitimli, erdemli nesilleri yetiştirmenin mücadelesini verelim. Bu bizim sadece çocuklarımıza karşı görevimiz değil aynı zamanda bu millete ve bu topraklara karşı sorumluluğumuzdur?
HABER : S. ERDOĞAN



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı