SAADET PARTİSİ İLÇE DİVANINI GERÇEKLEŞTİRDİ

SAADET PARTİSİ İLÇE DİVANINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Saadet Partisi Kocasinan ilçesi aralık ayı divanı ilçe Başkanı Erhan ARICI’nın açılış konuşması ile başladı. Ardından İl Başkanı Mahmut ARIKAN partililere hitap etti.

ARIKAN konuşmasında "Ülke ve bölge olarak geleceğe dair umutların azaldığı endişe ve kaygıların çoğaldığı çok karışık çok kritik çok hassas bir dönemden geçiyoruz.Ortadoğunun darmadağın edildiği ülkelerin karıştırıldığı,Müslümanların bilinçaltının işgal edildiği bir dönemden geçiyoruz.Siyonizmin göz göre göre en acısı da bu toprağın insanlarını kullana kullana hedefine kurnazca, acımasızca be alçakça ilerlediği bir dönemden geçiyoruz.İnsanların yaşamak için ülkelerini, karınlarını doyurmak için memleketlerini terk etmek zorunda kaldığı bir dönemden geçiyoruz. Bölgemizde bunlar yaşanırken Türkiye’nin önce kutuplaştırıldığı sonra itibarsızlaştırıldığı şimdi ise karıştırılmaya çalışıldığı bir dönemden geçiyoruz.Türkiye`nin Bölgede sözü geçmeyen bayrağı indirilen,yolları kesilen Bir ülke haline getirildiği bir dönemden geçiyoruz. Dünyanın en muhteşem zenginliklerine sahip ülkemizde insanların işsizlik geçim sıkıntısı ve borçları nedeniyle boşandıkları intihar ettikleri bir dönemden geçiyoruz. Yasak çiğnemenin, günah işlemenin ,ayıpları önemsememenin normalleştiği, sosyal yapımızın dibe vurduğu bir dönemden geçiyoruz.Muhafazakar kesimin ölçü kayması yaşadığı, güç zehirlenmesine uğradığı dünyevileşme ve ötekileşme hastalığına yakalandığı,faizin mübah hale getirildiği bir dönemden geçiyoruz.Hatırlamamız gereken her şeyin unutturulduğu unutmamız gereken her şeyin özellikle hatırlatıldığı ve tartışıldığı bir dönemden geçiyoruz. İmralıdaki terorist başının barış elçisi olarak gösterilmeye çalışıldığı, Çözüm süreci olarak işletilen sürecin özerklik hedefine doğru ilerlediği, güneydoğumuz da halkın terör örgütünün insafına terk edildiği bir dönemden geçiyoruz.İşte böyle önemli süreçlerin yaşandığı bir dönemde

 2015 milletvekili seçimlerine doğru gidiyoruz. Yaşadıklarımız ve yaşamakta olduklarımız Merhum liderimiz Erbakan Hocamızın yıllar önce ortaya koyduğu tespitleri bir defa daha haklı çıkartmıştır. Ömrünün son günlerinde defalarca dile getirdiği "Toprak ayağımızın altından kayıyor" sözü de yaşamakta olduğumuz gelişmeler ışığında baktığımız da ne kadar da haklı olduğunu gösteriyor. Saadet Partililer olarak bu seçim döneminde çalışmalarımızı en üst düzeyde yaparak partimizin TBMM de temsil edileceği güce ulaşmasını sağlamak zorundayız. Saadet Partili bir meclis daha güçlü bir meclis olacaktır" dedi.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı