SAADET PARTİSİ KAYSERİ HANIMLAR GENÇLİK BAŞKANI SÜMEYYE OLGUN:

SAADET PARTİSİ KAYSERİ HANIMLAR GENÇLİK BAŞKANI SÜMEYYE OLGUN:

?1 KASIM´DA ZAFERİ MÜJDELEYECEĞİZ VE YÜREĞİNİN SESİNİ DİNLEYEN HERKESİ BU MEYDANDA KARŞILAYACAĞIZ?

   Saadet Partisi (SP) Kayseri Kadın Kolları ?Çocuklarını Al Gel Balon Uçur´ şenliği düzenledi. Saadet Partisi Kayseri Hanımlar Gençlik Başkanı Sümeyye Olgun şenlikte yaptığı açıklamada ? Saadet Partisi Kayseri Kadın Kolları olarak bizler burada yüreğinin sesini dinleyen tüm kardeşlerimizi bu meydana davet ettik. Bugün 29 Ekim tam 92 yıl önce Cumhuriyeti ilan etmek uğruna kendini feda eden tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum? dedi.
29 Ekim´in kendileri için çok farklı bir önemi de olduğunu belirten Olgun ?Bugünün bizim için başka bir önemi de ?Bir çiçekle bahar gelmez ama her bahar bir çiçekle başlar´ diyen Erbakan hocamızın Milli Görüş liderimizin doğum günü. Bugün Erbakan hocamız hayatta olmasa bile Türkiye genelinde onun doğum günü bir şekilde kutlanıyor? şeklinde konuştu.
Oldun,1 Kasım sabahı zaferi müjdeleyeceklerini ifade ederek ?Biz seçim çalışmalarında sokaklara çıktığımız zaman insanların bize söylediği söz şuydu ?Yüreğimiz sizinle ama´. Biz bu ?ama´ nın sebebini sorduğumuzda insanlar bize ? Siz barajı aşamayacaksınız meclise giremeyeceksiniz´ diyorlardı. Bizde yüreğinin sesini dileyip bize gönül veren kardeşlerimize Anayasanın 148´inci maddesindeki bireysel başvuru hakkıyla bütün barajları yıktığımızın müjdesini vermek istiyorum. Milletvekili adayımız Mahmut Arıkan Kayseri´de alacağı 68 bin oyla Saadet partisi meclise giremese bile bireysel başvuru hakkından yararlanacak ve inşallah meclise girecek. İnşallah 1 Kasımda zaferi müjdeleyeceğiz ve yüreğinin sesini dinleyen herkesi bu meydanlarda coşkuyla karşılayacağız? dedi.
Saadet Partisi Kayseri Milletvekili adayı Mahmut Arıkan vatandaşın ilgisinden memnun olduklarını belirterek ? Kadın kollarımız ve gençlik kollarımızla beraber ortak bir organizasyon gerçekleştiriyoruz. Bu çerçevede kadın kollarımız ?Çocuklarını Al Gel Balon Uçur´ şenliği başlattılar. Gençlik kollarımız, Kayserili hemşerilerimize sadet şerbeti ikram ediyorlar. Renkli görüntüler var. Halkımızın Saadet Partisine teveccühü çok güzel? ifadesini kullandı.
1 Kasım seçiminde baraj denilen bir şeyin olmayacağını vurgulayan Arıkan ?Bu seçimlerde baraj kalktı. Seçim Barajı yok baraj yüzde 0 olarak belirleniyor. Anayasa Mahkemesinin 148´inci maddesi gereğince Türkiye genelindeki oyumuz yüzde kaç olursa olsun Kayseri genelinde 68 bin oy aldığımız takdirde en az 1 milletvekilimizi Ankara´ya gönderebileceğiz. Bunu anlattığımız her Ak Partili her MHP´li her CHP´li vatandaşımız saygı ve sempatiyle karşılıyor. Mutlaka oylarını Saadet Partisine vereceklerini ifade ediyorlar? şeklinde konuştu.
Arıkan, Pazar günü seçim sandığına giden herkesi yüreğini dinlemeye davet ettiğini söyleyerek? İnşallah bu seçim mecliste Saadet Partisinin olduğu bir seçim olarak sonuçlanacak. Bunun için kardeşlerimiz, kadrolarımız gece gündüz demeden gayret gösteriyorlar. Bunun en güzel örneği burada Kayserili kardeşlerimizin bize göstermiş olduğu teveccüh. Geçen seçimlere baktığımızda partimize karşı yoğun bir ilgi söz konusu. Bunda da barajların kalkmış olmasının büyük bir etken olduğunu düşünüyoruz. Pazar günü Kayserimiz yüreğinin sesini dinleyecek ve Saadet Partisi´ne oy verecektir? dedi.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı