RUMEN GOLCÜ BAŞAKŞEHİR’İ YIKTI, GEÇTİ

RUMEN GOLCÜ BAŞAKŞEHİR’İ YIKTI, GEÇTİ

HES KABLO KAYSERİSPOR 2–0 MEDİPOL BAŞAKŞEHİR

Süper Lig’in 20.hafta açılış karşılaşmasında HES Kablo Kayserispor Rumen golcü Alibec’in 2 golü ile Medipol Başakşehir’i sahasında mağlup etti.

Kadir Has Şehir Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada, Serkan Tokat, İsmail Şencan ve Yusuf Bozdoğan hakem üçlüsü görev yaptı.

Karşılaşma Başakşehir’in santrası ile başladı. 24. dakikada çalımlarla ceza sahasına giren İrfan Can'ın şutunda kaleci Doğan topun ağlarla buluşmasına izin vermedi.

36. dakikada Deniz'in ceza sahasına ortasında yükselen Rafael'in kafa vuruşunda meşin yuvarlak az farkla üstten auta çıktı. 41. dakikada Campanharo’nun savunmanın arkasına attığı topla kaleci ile karşı karşıya kalan Alibec, düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve Kayserispor 1-0 öne geçti. 44. dakikada ceza sahası dışında topla buluşan Alibec’in sert şutunda meşin yuvarlak az farkla üstten auta çıktı. İlk yarı Kayserispor’un 1-0’lık üstünlüğü ile son buldu.

Mücadelenin ikinci yarısı HES Kablo Kayserispor’un santrası ile başladı. 60. dakikada ceza sahası içerisinde sol çaprazda topla buluşan Henrique'nin sert şutunda kaleci Mert topun ağlarla buluşmasına izin vermedi. 77. dakikada savunmanın hatasıyla topu önünde bulan Henrique topu Alibec’le buluşturdu. Kaleci Mert ile karşı karşıya kalan Alibec, kaleciyi de geçerek meşin yuvarlağı filelere gönderdi ve skor 2-0 oldu.  83. dakikada sol çaprazdan ceza sahasına giren Kanga’nın şutunda kaleci Mert ayaklarıyla topu kornere çeldi. Mücadelede başka gol sesi çıkmadı ve Kayserispor, sahadan 2-0 galip ayrıldı. HES Kablo Kayserispor, ligin ilk yarısının son maçında Fenerbahçe’ye konuk olacak.



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak